Genç Sivanlılar Derneğinden Türkkan’a Tepki

Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde İyi Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına kullandığı ağır hakaretleri kınayarak, istifa çağrısı yaptı.

Genç Sivanlılar Derneğinden Türkkan’a Tepki

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyine kullandığı hakaretler Türkiye'nin gündemine oturdu.

Ağza alınmayacak ifadeler kullanan Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyürken,

Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya’da yaptığı basın açıklamasıyla yaşananları kınadı.

SARIKAYA: ŞEHİT YAKINI KARDEŞİMİZE AĞIR HAKARETLERDE BULUNDU

Başkan Sarıkaya, “ dün Bingöl’e bir nevi ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve yardımcıları, korumaları ile orada bir şehit yakınımızın orada bağırarak HDP ile iş birliği yapıyorsunuz gibisinden daha sonra olayda ismi geçen Lütfü Türkkan oradaki şehit yakını kardeşimize ağır hakaretlerde bulundu.” dedi.

SARIKAYA: ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUZ, İSTİFA ETMELİ

Türkkan’ı istifaya davet eden Başkan Sarıkaya, Türkkan’ın özrünü de kabul etmediklerinin altını çizdi.

Başkan Sarıkaya, “ Hiçbir siyasi partiye yakın değiliz. Biz sadece yardım faaliyetlerinde bulunuyoruz. Fakat şu Lütfü Türkkan denilen şahıs dün Bingöl’de yaptığı hakareti biz kabul etmiyoruz kınıyoruz. Derhal istifa etmesi lazım. Bu konuda da ben Bingöl’deki yönetimin derhal istifa etmesini istiyorum. Bizlerin bu ülke için canını veren şehit yakınlarına saygı göstereceğimize hakaret ediyoruz. Bu ne birinin haddidir nede hakkıdır.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Palulu
Palulu - 2 yıl Önce

İyi partiye elazığda oy yok bacısına küfretti yav adam ne demiş

...
... @Palulu - 2 yıl Önce

Söz konusu adam konuşmasında Meral Akşener'e, "Sana küfür ettiğim için beni yargılatıyorsun, ceza aldım" diyor. Öncesinde de "terörist" diyor. Lütfü Türkkan ile konuşurken de ısrarla dinlemiyor, saldırıya geçiyor, olmayan şeylerle ithamlarda bulunuyor. Hükümette olmayan bir partiden hesap soruyor. Hükümete yapamadığını yapıyor. Aynı tepkiyi AKP veya MHP'ye yapmamış. Geçmişte olanlar için sesini dahi çıkarmayanların muhalefetten hesap sormaya çalışması...

Öte yandan, Lütfü Türkkan'ın, karşıdaki kişi böylesi bir davranış da sergilese, daha sakin kalması, hiç muhatap olmaması gerekirdi. Yanlış yapmış. Doğru bir şey değil. Desteklemiyorum. Yakışmadı.

Yolu begenmeyen serefi varsa geçmesin
Yolu begenmeyen serefi varsa geçmesin @Palulu - 2 yıl Önce

Merala küfretmemis tepki gostermis hdp lilerle yemek yedigi ici tepki gostermiş .terorsitlerle ne isiniz var benim kardesimin kolu bacagi torbaya konuldu bazi parcalari bulunmadi demiş .iki dakika kendini o adamin yerine koy bakalim ne derdin ?

Yol yabdı
Yol yabdı @Palulu - 2 yıl Önce

Hiçbir şey yapmamış halbuki. Sadece önceden Meral Akşener'e hakaret etmiş, bundan dolayı ceza almış. Bingöl'de de Meral Akşener'e ve İYİ Parti'ye "terörist" demiş. Gayet beyefendi birisi yani.

Hani  sokaklarda şehitelr ölmez diyenler ?
Hani sokaklarda şehitelr ölmez diyenler ? - 2 yıl Önce

Hepsi yalan dolan kimee şehitleri hatirlamiyor bile. bak bir sehidin bacisina küfredene destege bak . Acaba o sehut yakinin yerinde olsaydi o desetk verenler küfrü edene agzina saglik iyiki meral hdp ile ittifak yaptimi diyecekelrdi. Yaziklar olsun o esnada o sehirde kufredilirken insanlar sustu ise yaziklar olsun bu ulke bu kişiyi tükürük yagmuruna tutmadi ise yaziklar olsun. Yorumu begenmeyenler kanini genini sorgulasin o sehidin hakki sizden çikacak

SIRADAKİ HABER

banner137