Elazığ Genç Sivanlılar Derneği’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. 2020 yılında kurulan Genç Sivanlılar Derneği,  yeni hizmet binasında faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

Çarşı Mahallesi Adliye Sokakta hizmete giren dernek binasının açılışına Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, siyasi parti il temsilcileri, oda ve dernek başkanları STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya, dernek hakkında bilgiler vererek kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olanlara teşekkür dileklerini illeti.

SARIKAYA: EMEĞİ GEÇENLERE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Sarıkaya: “Genç Sivanlılar Derneği olarak 2020 yılında kurulduk ve buyana çok faaliyette bulunduk. Mağduriyetin olduğu her yerde bizlerde olduk. Biliyorsunuz 90’lı yıllarda bizim bölgede çoğu insan terörden dolayı hayvanlarını bile bırakıp kaçtılar. Biz burada 4100 aileyiz. Elazığ’da ikamet ediyoruz şuanda bölgemiz rahat gidip gelebiliyoruz bunda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın Siyasetçisi Seçildi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın Siyasetçisi Seçildi

Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, Muzaffer Sarıkaya’nın dernek üyelerinin her zaman yanında olduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, emeği geçenlere teşekkür ederek yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

CHP İl başkanı Coşkun Çağlar Duran, dernek binasının hayırlı olmasını dileyerek Bingöllülerin dernekleşme konusunda başarılı olduklarını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, dernekleşme konusunda Bingöllülerin aktif olduklarının altını çizerek yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

DEMİRBAĞ: STK’LARIN FAAL OLMASI TOPLUMA FAYDALIDIR

Milletvekili Demirbağ: “gerçekten dernek faaliyetleri konusunda Sivanlılar faal. İstanbul’da görev yaptığım sürede gördüğüm Bingöl ve Karakoçan’ın ciddi faaliyetleri vardı. STK’ların faal olması topluma faydalıdır. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.