Elazığ Belediyesi alınan tedbirler doğrultusunda doğum günlerini evde geçirmek zorunda kalan gençleri sürpriz doğum günü kutlamalarıyla yalnız bırakmıyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından gençlere moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla başlatılan organizasyon kapsamında şehrin kültürel tanıtımında kullanılan tur otobüsleriyle doğum günü olan gençlerin evlerinin bulunduğu cadde ve sokakta Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibi tarafından mini bir konser verilerek, doğum günleri kutlanıyor.

Elazığ Belediyesi tur otobüsüyle gerçekleştirilen doğum günü kutlamaları kapsamında Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekipleri birbirinden güzel eserlerini seslendirirken, mahalle sakinleri de kutlamalara balkonlarından alkışlarıyla katılıyor.

Kutlamalar kapsamında 20 yaş altı gençler Utku Can Öznay, aynı gün doğan Taha ve Arda Aydın kardeşler ile Zeynep Özaltın yaşanan bu zor günlerde unutamayacakları bir doğum günü yaşadılar.

Hiç ummadığı bir sürpriz doğum günü kutlaması ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından gönderilen hediyeyle çok mutlu olduğunu ifade eden Utku Can Öznay, “Sayın Belediye Başkanımıza gösterdiği bu incelikten dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sürpriz doğum günü kutlamasıyla büyük mutluluk yaşayan 11 yaşındaki Zeynep Özaltın ise, “Hayatım boyunca unutamayacağım bir doğum günü oldu. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Aynı gün doğan Taha ve Arda Aydın kardeşler de kutlamayla büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.