Gençlik Kolları Başkanlığına Ateş Getirildi

Kısa adı ASRİAD olan Asrın İş Adamları Derneği’nde Gençlik Kolları Başkanlığına Harun Ateş görevlendirildi.

Gençlik Kolları Başkanlığına Ateş Getirildi

26 Aralık 2017 tarihinde kurulan Asrın İş Adamları Derneği’nde Genç ASRİAD Genel Başkanı Yusuf Turan’ın da katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

ASRİAD’da Gençlik Kolları Başkanlığına Harun Ateş getirildi.

TURAN: KIYMETLİ VE EŞSİZ İRADELERE SAHİBİZ

Genç ASRİAD Genel Başkanı Yusuf Turan, “Bizler Genç ASRİAD iş adamları olarak yapılanmasını yeni tamamlayan bir oluşumuz. Genç ASRİAD olarak yeteneği ve liyakati merkez alarak çıktığımız bu yolda geçmişimizi şekillendiren kıymetli ve eşsiz iradelere sahibiz. Günümüz dünyası batılın hüküm sürdüğü bir dönemde mazlumların, zalimlerin yumrulu ve postalı altında ezildiği bir dönemin ortasındayız. Bizde örnek aldığımız yegane insan olarak kendini ticarete ve ekonomide adaletsizliklerin ve ahlaksızlıkların karşısında durmayı hedeflemekteyiz. Tüm bu hedefler ve görevler için hakkın yolunda hep beraber olmamız için dua ediyoruz. Siz değerli kardeşlerimle Elazığ Genç ASRİAD şubemize aramıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞ: AHLAKLI TİCARETİN YAYILMASI GİBİ BİR MİSYONU OLAN BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, “Asrın İş Adamları Derneği 26 Aralık 2017 tarihinde 81 ilde kurucu üyeyle birlikte kurulmuş bir dernektir. Yakın zamanda kendi içerisinde Maruf Vakfı’nı, İslam ve ekonomi enstitüsünü barındıran ve İslami ticaretin, etik ahlaklı ticaretin yayılması gibi bir misyonu olan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Vizyon ifadesinde gelir ve servet dağılımının hakkaniyetli bir şekilde sürdürülebilirliğe ulaşmasını sağlamak, misyon bildiriminde kendi görevimizi fıtrata uyumlu değer yargılarına dayalı yaşayan bir ekonomi olarak üretmek olarak tanımladık. Ülkemizin 2023 vizyonuna nitelikli insan kaynaklarıyla ulaşabilmesi amacıyla bir Asrın İş Adamları Derneği’nin şubesini oluşturduk. Yaklaşık 1 yıl evvel oluşturduğumuz derneğimizin şu anda Gençlik Kolları Komisyonuna değerli kardeşim Harun Ateş’i görevlendirmiş bulunmaktayız. Kendilerine çıktıkları bu yolda kolaylıklar diliyorum. Rabbim zor işlerini kolay etsin inşallah. Kıymetli Genel Başkanıma da geldikleri için teşekkür ediyorum. Elazığ’ımıza ve ASRİAD’ımıza hayırlı olmasını temin ediyorum” şeklinde konuştu.

ATEŞ: İŞ DÜNYASININ BİR GÜCÜ HALİNE GELDİ

ASRİAD Gençlik Kolları Başkanı Harun Ateş, “ASRİAD kurulmasından çok bir zaman geçmemesine rağmen artık iş dünyasının bir gücü haline geldi. Aynı zamanda STK’lar iş dünyasının gönül dostudur. O bakımdan bu birlikte ve beraberliğin bir arada oluşunu tesis eden herkesten Allah razı olsun diyorum Bizler milli ve manevi değerlere duyarlı gençler olarak iş hayatının ve ona bağlı olarak sosyal çevrenin hakkaniyeti zeminde sürdürülebilir bir düzene kavuşmasını sağlamak ve bağımsız bir STK anlayışına örnek olarak bu yola çıktık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan başta başkanımız Yakup Baş ve genel merkezimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 21:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137