Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde şiir, müzik, tiyatro, bilgi yarışması ve münazara liginden oluşan kategorilerle yarışmalar düzenlenecek

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi aracılığı ile yarışmaya katılacak olan gençler, Şiir, Müzik, Tiyatro, Bilgi ve Münazara Liginden oluşan kategorilerde düzenlenecek olan yarışmalarla genç yetenekler belirlenecek.

EREN: HER GENCİMİZİN YARIŞMAYA DAHİL OLMASINI İSTİYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; ‘Bakanlığımız tarafından düzenlenen yarışmaları önemsiyoruz, bu nedenle Şehrimizden ciddi katılım beklediğimizi de dile getiriyor, her gencimizin belirlenen kategorilerde yarışmaya dahil olmasını istiyoruz. Türkiye Şampiyonluklarının Elazığ'ımıza kazandırılmasını bekliyoruz. Özellikle Şiir Kategorisinde Türkiye Şampiyonlukları ve Diğer Derecelerde Elazığ’ımızı temsil eden gençlerimizin yanı sıra belirlenen diğer kategorilerden de Türkiye Finallerinde Elazığ’ın adının ön plana çıkmasını temenni ediyorum. Her sene düzenlenen yarışmalarda mutlaka Türkiye Finallerinde Elazığ’ı görüyoruz buda bizlere gurur veriyor ama 5 kategoride yapılan yarışmalarda ilimizden daha fazla takımın ve bireysel katılımın ön plana çıkmasını şehrimiz için gurur vesikası olacaktır” dedi.