Gerçekleştirilen bu törenle şehrimizde faaliyet gösteren 104 spor kulübüne toplam da 2 Milyon 370 Bin TL tutarında nakdi yardım verildi.

Spor kulüplerine Bakanlığın belirlemiş olduğu kriterler çerçevesinde belirlenen tutarlar spor kulüplerine teslim edilecek.

Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun online bağlanarak katıldığı törene ilimiz protokolünden de Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Spor Kulübü temsilcileri, sporcular ve aileler katıldı.

EREN: YAKIN TARİHTE HEPİMİZİN UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİ STADYUMUNUN VE SPOR KOMPLEKSİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sayın Valim, değerli hazirun, öncelikle Gençlik ve Spor Bakanlığımıza son yıllarda ilimize yapmış olduğu yatırımlar noktasında, Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanımızın ve şehrimizin büyüklerinin ciddi katkıları var. Geçen yıl Mayıs ayında şehrimize kazandırdığımız toplu yatırım programıyla 10 ilçemize, Beldelerimize ve Merkezde olacak şkilde şantiyelerimizibaşlattık ve çalışmalar hala devam etmektedir.  Tabi şehrimizin en büyük spor yatırımı olan heyecanla beklenen Stadyumumuzun ve Spor Kompleksimizin açılışını gerçekleştireceğiz.  Yakın tarihte hepimizin uzun zamandır beklediği Elazığımızın Stadyumunun, Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Burası 15 günde bir futbol müsabakalarının olacağı bir yer değil. Buranın İçerisine beni heyecanlandıran şey büyük ve önemli bir salonun olması, içinde dokuz tane 300 metrekareden oluşan cep salonlarının olmasıdır. İlimizde artık bilardo salonları, havalı silahlar salonu, yeni başlatacağımız halter salonu, minder sporları ve takım sporlarının tamamı; 16 branşın olacağı, gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet edeceğimiz bir kompleksi daha inşallah açacağız. Bu kompleks inşallah ilimize milli sporcular kazandıracaktır. Bugün çok önemli. Çocukların bilimsel, bilişsel, fiziksel gelişimleri sporla sağlanıyor. Bakanlık olarak, Sayın Valimizin nezdinde Nakdi yardım yapacağız” İfadelerini kullandı.