Toplum Yararına Program kapsamında Elazığ’da 22 kişi 9 ay süreyle İl ve İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrenci yurtlarında istihdam edilecek.

İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların tamamlanmasıyla birlikte bugün Yakup Kılıç Spor Salonu’nda noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

788 kişinin başvurduğu TYP’ye 22 asil 11 yedek belirlendi. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi sonrası ismi belirlenenler 25 Ekim 2021 tarihinde işe başlayacak.

Noter kurası sonrasında asıl ve yedek olarak belirlenen adaylar, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak öğrenci yurtlarında görev yapacaklar.

PİRİNÇCİ: NOTER KURASINI ASİL OLARAK BU GÜN TAMAMLAMIŞ OLDUK

Elazığ Çalışma ve İş Kurumdan Şube Müdürü Taner Pirinçci, “Bu gün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzün Toplum Yararına Program ile ilgili Yakup Kılıç Spor Salonunda 22 asil, 11 yedek kura çekim programına geldik. Programımızı da bu şekilde bitirdik. Toplum yararına programlar yönetmeliğimize göre işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde geçici istihdam sağlamak amacıyla kurumumuz tarafından gerçekleştirilen bir programdır. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 22 kişi verildi. Bunun noter kurasını asil olarak bu gün tamamlamış olduk. Hayırlı ve uğurlu olsun. Toplam müracaat sayısı 788 kişiden ibarettir. Saygılarımla” dedi.