Gençlik ve Spor Yatırımları Başladı

Elazığ’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Spor Yatırımları” programının çalışmalarına başlanıldı.

Gençlik ve Spor Yatırımları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen şehrimize kazandırılan ilimiz tarihinin en büyük toplu “Spor Yatırımları” kapsamında, Elazığ’da, tüm ilçelerde ve tüm beldelerde sportif anlamda yenileme ve yeniden inşa konusunda gençlik merkezleri, spor salonlar, futbol sahaları ve sportif olarak yeni branşların kazandırılması hususunda çalışmalar başladı.

72 Adet Gençlik ve Spor Yatırımı kapsamı içinde yine yapımı devam eden 37 Halı Saha, 17 Açık Basketbol-Voleybol sahaların yapım işi İl Merkezi, tüm İlçe ve beldelerde inşasına devam ediliyor.

GSİM: STABİL YAŞANTILARI İÇİN ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE ETMESİNİ SAĞLAYACAKTIR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize kazandırılan bu yatırımlar ile gençlerimizin monotonluktan uzak, sosyalleşmesi ve sportif anlamda ihtiyaca cevap vermesi aynı zaman da Sosyal, Bilişsel ve Sportif manada aktif hayatın içinde yer almaları ve streslerini atmaları ve stabil yaşantıları için önemli kazanımlar elde etmesini sağlayacaktır. Gençlerimizi önemsiyoruz, başta Bakanlığımız olmak üzere yerel de İl Müdürlüğü olarak gerek Yurtlarda gerekse il sınırları içinde sportif anlamda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz, bizlere her daim destek olan; Başta Sayın Bakanımız Dr Mehmet Kasapoğluna, Valimize, Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Gençlerimiz için hayırlı olsun” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137