Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Bingöl’deki programının ardından Elazığ’a geldi.

Genel Başkan Mustafa Destici, Mollakendi Beldesi’ni ziyaret etti. Destici Büyük Birlik Partisi Mollakendi Belediye Başkan Adayı Ercan Kurcan ile birlikte kameraların karşısına geçerek basın açıklaması yaptı.

DESTİCİ: ÇOK GÜZEL BİR BELDENİZ VAR

Mollakendi Beldesi’nin çok güzel olduğunu belirten Mustafa Destici, “Gerçekten çok güzel bir beldeniz var. Belediye başkan adayımızla da gelirken arabada konuştuk. Dedim inşallah sen 31 Mart’ta burayı kazan biz daha sonra hayırlı olsuna gelelim. Buranın bir yeşilliğini güzelliğini görelim dedim. İnşallah sizin desteğinizle, duanızla bu arzumuz gerçekleşir. Zaten biliyorsunuz babası da belediye başkanlığınızı yaptı. O da inşallah sizlerin desteği ile belediye başkanı seçildiğinde babasının yarım bıraktığı işi inşallah evvel Allah bizim Ankara’dan sağlayacağımız desteklerle yerine getirecek inşallah” dedi.

DESTİCİ: SEÇİMLER BİR KAVGA ARACI, BİR AYRIŞMA ARACI, BİR BÖLÜNME ARACI OLMAMALI

Yerel seçimlerin bir kavga aracı olmaması gerektiğinin altını çizen Destici, “Ülkemiz bir yerel seçime gidiyor. Öncelikle bu seçimin ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Tabi seçimler bir kavga aracı, bir ayrışma aracı, bir bölünme aracı olmamalı. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz bu seçimler geçecek, bizler burada sizler burada Mollakendi’de akraba olarak komşu olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Bunun için komşuluğunuza, kardeşliğinize, akrabalığınıza zarar verecek her türlü söz ve davranıştan herkesin uzak durması lazım. Ben aday olan kardeşimizle konuştum. Burada 3 aday arasında kardeşçe, çok seviyeli bir seçim yarışı olduğunu ifade etti. Ben diğer AK Parti’den ve Saadet Partisi2nden aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ama tabi gönlüm istiyoruz ki bizim adayımız bu yiğit delikanlı kazansın” ifadelerini kullandı.

DESTİCİ: ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Öncelikli hedefimiz devletimizin varlığını, ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin istiklalini ve istikbalini korumak olmalıdır. Bölücülere hainlere karşı hep birlikte mücadele ettik. Bu mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğiz. Tam o andan sonra vatandaşımızın ekmek, aş, iş ihtiyacını karşılamakta bizim gibi toplumun önünde olan siyasetçilerin sorumluluğundadır, görevindedir. Dolayısıyla bizde bu anlamda sizlerin aş, iş, ekmek ihtiyacını eğitim, sağlık, yol, su gibi rutin, günlük ihtiyaçlarını karşılama noktasında da elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Altyapıdan üst yapıya kadar vatandaşımızın müreffeh bir hayat yaşaması için biz “Özümüz Millet Sözümüz Hizmet” sloganıyla yola çıktık. Bu lafı sadece sloganda bırakmayacağız. Bu 31 Mart yerel seçimlerinde bize, Büyük Birlik Partisinde yetki verilen her belediyede bu vaatlerimizi, bu taahhütlerimizi Allah’ın izniyle uygulamaya geçirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz”diye kaydetti.

Genel Başkan Destici, Mollakendi ziyaretinin ardından Malatya’ya geçti.