Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Medya Grubumuzdan Övgüyle Bahsetti

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından çalışmaları yakından incelemek için Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz incelemelerinin ardından medya grubumuzu ziyaret etti. Medya Grubumuzdan övgüyle bahseden Cevdet Yılmaz, “deprem sürecinde yaptığı sorumlu yayıncılık için halkı bilgilendirici, halka destek olucu yayıncılık için ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Medya Grubumuzdan Övgüyle Bahsetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ’a gelerek incelemelerde bulundu.

Elazığ’daki incelemelerinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberlerindeki heyet ile birlikte medya grubumuzu ziyaret ettiler. Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'a medya grubumuzu gezdirdi. 

YILMAZ: MEDYA MENSUPLARIMIZ DA DEPREMZEDE

Kanal Fırat Televizyonu’ndan övgü dolu sözlerle bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Medya mensuplarımız da depremzede. İlk andan itibaren bunu sizlerde yaşıyorsunuz. Ama bir taraftan da görevinizi icra ediyorsunuz. Bu gerçekten çok takdir edilmesi gereken bir durum. Özellikle afetlerde vatandaşın sağlıklı bilgilenmesi çok çok önemli. Burada da medyaya çok büyük sorumluluk düşüyor. Sizlerde onu en güzel şekilde yerine getiriyorsunuz. Ben özellikle Kanal Fırat’ı ziyaret edip bu vesile ile tüm medya mensuplarına da tüm geçmiş olsun dileklerimi ve takdirlerimi ifade etmek istedim.” dedi.

YILMAZ: KANAL FIRAT’I TABİ ALDIĞI ÖDÜLLERDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ayrıca stüdyolarınızdan da çok etkilendim. Gerçekten ulusal kanallarda görmediğimiz ölçekte çok güzel bir alt yapıyı görmüş oldum burada. Buna vesile olanları tebrik ediyoruz. Yine kadrodan çok etkilendim. 30 civarında çok güçlü bir kadroya sahip olduğunuzu da görmüş olduk. Ben bütün bu kardeşlerimize de tekrar geçmiş olsun diyorum. Kanal Fırat’ı tabi aldığı ödüllerden dolayı tebrik ediyorum. Onun ötesinde bu deprem sürecinde yaptığı sorumlu yayıncılık için halkı bilgilendirici, halka destek olucu yayıncılık için ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

CEVDET YILMAZ, CANLI YAYIN KONUĞU DA OLDU

Ayrıca Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve Serkan Aksakal’ın hazırlayıp sunduğu “Deprem Özel” programına da katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Elazığ’dan da övgü dolu söyler ile bahsetti.

YILMAZ: ELAZIĞ BU BÖLGEDE ÇOK ÖNEMLİ DEĞERİ OLAN BİR İLİMİZ

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Elazığ ve Elazığlıları gerçekten seviyoruz. Elazığ bu bölgede şehir kültürü olan çok önemli değeri olan bir ilimiz. Müziğiyle, mutfağıyla, folkloruyla, Harput gibi değerleriyle, Palu gibi değerleriyle. Çok önemli bir tarihi derinliği olan gerçekten bir ilimiz. Elazığlılara ne yapsak azdır. Elimizden ne gelirse bundan sonra da Elazığ’ın ve Elazığlıların yanında olmaya devam edeceğiz. Kaldı ki Bingöl, Elazığ komşuluk hukuku denilen bir şey var. İç içe geçmiş şehirler bunlar. Bingöl’de birçok Elazığ kökenli insanımız var. Elazığ’da birçok Bingöl kökenli insanımız var. Dolayısıyla biz bir taraftan da tabi kendi ilimiz olarak görüyoruz Elazığ’ı. Gerçekten bir hemşehriniz olarak da tekrar geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu yaraların en kısa sürede sarılacağını ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali Çerkez
Ali Çerkez - 4 yıl Önce

Kanal fırat ile tüm Elazığ gurur duymaktadır. biraz da tarafsız yayın yapsanız milletin derdini dile getirseniz daha iyi olur.

SIRADAKİ HABER

banner137