AK Parti İl Teşkilatının Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekili Sermin Balık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, AK Parti’de görev almış isimler, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

DOĞANAY: KOLAY DEĞİLDİR BİZİM COĞRAFYAMIZDA, GÜZEL ÜLKEMİZDE HEM İKTİDAR OLUP HEM MUKTEDİR

Danışma Meclisinin divan başkanlığını yapan AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, “Kolay değildir bizim coğrafyamızda, güzel ülkemizde hem iktidar olup hem muktedir olmak. Öyle kolay değildir vesayete dur demek. Öyle kolay değildir ‘katil devlet’ diyene ‘one minute’ demek” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: TÜRKİYE AK PARTİYLE BİRLİKTE 20 YILDA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SERGİLEDİ

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Teşkilatlarımızdan özellikle ricam; ev ev, kapı kapı gezerek halkımızla iç içe olun, sorunlarını dinleyin. Ve en önemlisi muhalefetin akşam yalan, sabah yalan bütün iftiralarının doğrularını sahada sizler anlatın. Bizler doğruları söylemezsek, onların yalanlarının ortada rahatça dolaşmasına müsaade etmiş oluruz. Bunu çok önesiyor, bu konuda daha hassas olmanızı rica ediyorum. AK Parti büyük bir dava hareketidir. Türkiye AK Partiyle birlikte 20 yılda büyük bir değişim ve dönüşüm sergiledi” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: HEMŞEHRİLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖYLERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ

Millet için daha güçlü bir gelecek kurma çabasında olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bizlerde yerelde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu çizgi doğrultusunda tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyerek şehrimizin bugünü ve yarınları için çok kıymetli adımları hep birlikte attık. Yaşadığımız 24 Ocak depremi ve pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan ama, fakat, lakin demeden gayretle çalıştık ve rabbime şükürler olsun ki hemşehrilerimize verdiğimiz söyleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bizlere bu aziz şehre hizmet etme lütfu ihsan ettiği için yüce rabbime sonsuz şükürler ediyorum” dedi.

BALIK: GEÇMİŞTEN BUGÜNE BÜTÜN ZORLUKLARI ATLATTIK

Partisinin 20 yılda büyük zorlukların üstesinden geldiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden, bütün zorluklardan 15 Temmuz gibi bir beladan önce rabbimizin sonra milletimizin desteğiyle çıktık biz. Türkiye ve dünyada globalde büyük bir kriz için dünya hem küresel sigmanın hem de pandemi sürecini yaşarken elbette ki sıkıntılar yaşıyoruz ancak şu bir gerçek; eskiler Türkiye’deki sağlık sistemini çok iyi bilirler. Annelerini, babalarını, evlatlarının cenazesini alamıyorlardı” diye konuştu.

BULUT: TEŞKİLAT MENSUBU ARKADAŞLARIMIN ÇOK KOLAY ŞEKİLDE OLAYLARDAN ETKİLENDİĞİNE ŞAHİT OLDUM

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “Son dönemde benim yol arkadaşlarımın, teşkilat mensubu arkadaşlarımın çok kolay şekilde olaylardan etkilendiğine şahit oldum. Bu benim tespitim bugün aile içi toplantı yapıyoruz ve bunu burada konuşacağız. Biz bakıyorum ki benim teşkilat mensubum gelmiş azıcık moralsiz. Ne oldu diyorum sosyal medyadan bir haber duymuş, hemen suratı düşmüş, yüz ifadesi değişmiş. Ne oldu diyorum ‘işte Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya’da çay attı’ diyor. Onlara diyorum ki şunu diyemediniz mi? Geç şu magazin haberini geç. Benim liderim yangın olduğunda ertesi gün Antalya’ya gitmiş mi? Gitmiş. Muğla’ya gitmiş mi? Gitmiş. Muğla’da trakgörü yanan amcamın elini tutmuş mu? tutmuş. Amca ‘senin traktörünü alacağım’ demiş mi? Demiş. Orada evi yanan insanların hepsine biz sizin evinizi yapacağız demiş mi? Demiş. Peki bu kadar büyük şeyi biz bir magazin haberinde, sosyal medya haberine kurban mı edeceğiz” diye ifade etti.