Gittiği Her Yerden, Dokunduğu Her Gönülden Destek Alarak Yoluna Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elazığ Bağımsız Miletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, merkezin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor.

Gittiği Her Yerden, Dokunduğu Her Gönülden Destek Alarak Yoluna Devam Ediyor

Sadece merkezde değil, şehrin her noktasında vatandaşlara ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Açık, Ağın ve Keban ilçelerindeki hemşerilerimiz ile buluştu.

Ziyaretlerine Ağın İlçesi’nden başlayan Prof. Dr. Açık, Ağın Kaymakam Vekili Yasin Ardıç ile başladığı ziyaretine Belediye Başkanı Ali Uslu ile devam etti.

“SİZ ŞEHRE YATIRIM YAPAN İSTİHDAM SAĞLAYAN BİR İSİMSİNİZ”

Prof. Dr. Açık’ı makamında ağırlayan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, yalnız bırakılmaktan dert yanarak, “Ziyaretiniz bizim için onurdur, başımızın tacısınız. Biz bir siyasi partinin temsilcisi, bir ilçenin de şehrül-eminiyiz. Sizin bağımsız aday olmanız bizim için farklı. Siz şehre yatırım yapan, istihdam sağlayan bir isimsiniz. Dört senelik görev sürecimizde bizleri destek oldunuz. Bizim belediyemizi kimse tanımadı. Bizi tanımayanı bizde tanımayız. Bize gelen bizi ziyaret edenler başımızın tacıdır” dedi.

Prof. Dr. Yasemin Açık da, Ağın Belediye Başkanı Uslu’nun ilçenin sevdalısı olduğunu belirterek, ”İnsanı ve doğal güzelliği ile bir marka değer olan ilçemiz maalesef istenilen noktada değil. Ben şehrime en iyi hizmeti sunmak için bu yola çıktım. Benimde sevdam memleketim. Hep Elazığ’da oldum, yatırımlarımı burada yaptım. Bundan sonra ki süreçte de şehrimde olmaya devam edeceğim. Bu şehrin doğusu batısı yok. Şehrimiz bir bütün herkes eşit, derdimiz Elazığ, bunun için dertlenmiş” ifadelerini kullandı.

Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Samiye Genç ve üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Yasemin Açık daha sonra ilçe halkı ile buluştu.

Prof. Dr. Açık’a çıktığı bağımsız milletvekilliği yolunda başarılar dileyen ilçe halkı, “Dualarımız sizinle. Bağımsız olmanız bizi mutlu etti. Herkes sizinle ilgili çok iyi şeyler konuşuyor. Siz zaten şehre destek veriyorsunuz, bundan sonra da destek olacağınıza inanıyoruz” dediler.

Yaşlıların, kadınların gençlerin desteğini alarak Ağın’dan ayrılan Prof. Dr. Açık, Keban İlçesi’ne geçti.

HER GİTTİĞİ YERDE ARKASINA HEMŞERİLERİNİN DESTEĞİNİ ALIYOR

Keban’da Seçim İletişim Merkezi’nde toplanan vatandaşlara hitap eden  Prof. Dr. Açık, “Tüm Türkiye’ye ışık olan aydınlatan, aynı zamanda berrak suları ile bizleri ferahlatan ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben bu toprakların insanıyım. Bu coğrafya benim için evim yuvam. Keban beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Eminim ki bundan sonraki süreçte de benim yanımda olacaksınız. Keban’ın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları da çözümleri çok kolay. Seçimlerden sonra ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için elbirliği ile çabalayacağız. Keban’da öne çıkan sektörlere katkı sağlayarak gençlerin ilçelerini terk etmelerinin önüne geçmeliyiz” dedi.

“SİZ YILLARDIR ELAZIĞ’A SAHİP ÇIKIYORSUNUZ”

Prof. Dr. Açık’a tam destek sözü veren İlçe halkı da, “Seçilseniz de seçilmeseniz de gönlümüzün vekilisiniz. Çıktığınız bu yolda Allah utandırmasın. Kazanacaksınız. Elazığ’ın sizin gibi insanlara ihtiyacı var. İş yerimize gelen 20 kişiden beşi siz söylüyor. Bir hemşehrimiz olarak canı gönülden sizinleyiz. Siz yıllardır Elazığ’a sahip çıkıyorsunuz. Herkes arkanızda” ifadelerini kullandılar.

Prof. Dr. Açık esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Harput Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği ve Keban Kültür Sanat Arama Kurtarma Spor Kulübü Derneği’ni ve Keban Der’i ziyaret etti.

KEBAN-DER ziyaretinde Dernek Başkanı Ayhan Şimşek, Açık’ın Elazığlılar tarafından çok iyi tanındığını belirterek, “Elazığ’da iş dünyasında yer alan isimler, sizin gibi sivil toplum kuruluşları ile iç içe değil. Prof. Dr. Açık’ı tanıyan biri olarak şehri en iyi şekilde temsil edeceğinizden en ufak bir endişemiz yok” ifadelerini kullandı.

HAKSED’TEN COŞKULU KARŞILAMA

İlçelerde temaslarını tamamlayan Prof. Dr. Yasemin Açık daha sonra Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’ni ziyaret etti.

Bağımsız Aday Açık, dernek üyeleri tarafından davul, klarnet ve meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Açık’ı dernek üyeleri ile birlikte büyük bir destekle karşılayan Dernek 2. Başkanı Arif Ünlü, “15 Mayıs sabahı milletvekili diyeceğimiz Prof. Dr. Açık’ı derneğimizden ağırlamaktan dolayı onur ve mutluluk duyduk. Kendisini zaten mahallemizi insanı olduğunu öğrenince daha da mutlu olduk. Hocamızla çıktığımız bu yolda 450 kişilik üye ve ailelerimizle birlikte hocamızın yanındayız” dedi.

Ünlü, “Biz sizleri hep bekledik, bağrımız açık, yolumuz açık, artık olsun milletvekilimiz Yasemin Açık” sözleri ile desteklerini açıkladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137