Glikoz Ölçüm Cihazının Teslimi Başladı

Glikoz Ölçüm Cihazı, 1 Nisan Cumartesi günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda hak sahibi olan vatandaşlara dağıtılacak.

Glikoz Ölçüm Cihazının Teslimi Başladı

Elazığ Valiliği, Glikoz Ölçüm Cihazı hak sahiplerinin cihazlarını 1 Nisan Cumartesi günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonundan alabileceklerini duyurdu.

“1 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ GÜN İÇİNDE ALABİLİRLER”

Elazığ Valiliği’nden yapılan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Tip-1 Diyabet tanısı almış kişilere yönelik Glikoz Ölçüm Cihazı Yardım Programı Kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 135 başvuru olmuş ve başvuruların tamamı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün 25/07/2022 tarih ve 48 sayılı duyurusu ile 18/07/2022 tarihli ve 95044 sayılı Cumhurbaşkanlığı Makamı onayı ile Afet ve Acil Durum Hallerinde Yürütülecek İş ve İşlemler ile Zarar Gören Hanelere Yapılacak Sosyal Yardımlara İlişkin İlke Kararı doğrultusunda kabul edilmiştir. Glikoz ölçüm cihazlarının hak/fayda sahiplerine teslimatları 31/03/2023 Cuma günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve ilgili firma tarafından yapılmaya başlamış olup 01/04/2023 tarihinde de gün içinde devam edecektir.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137