Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı

Bilim Sanat Merkezi tarafından “Görsel Sanatlar Sergisi” açıldı. Sergide öğrencilerin 160 eseri sergilendi. Yoğun katılımın olduğu sergi 2 gün boyunca sürecek.

 Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı

Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin yaptığı 160 eser, Park 23 alışveriş merkezinde beğeniye sunuldu.

Açılışa Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Zafer Şaştım, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

GÜRTÜRK: GÖRMEYE DEĞER, GEZİLMEYE DEĞER BİR SERGİMİZ

Gürtürk, bilim sanat merkezinin görülmeye değer olduğunu belirterek, “2017-2018 yılı içerisinde yapmış olduğu eserleri bugün burada sergiliyorlar. Gerçekten de görmeye değer, gezilmeye değer bir sergimiz. Bilim Sanat Merkezimizden öğrencilerimizin gerçekleştirdiği bu eserler gerçekten hem öğrencilerimizin çalışması, hem yeteneklerini sergilemesi hem de düşünce duygularını en üst seviyede bütün sanat eserlerine yansıtmaları, en önemli taraflarından biri öğrencilerimizin atık malzemeleri de değerlendirerek güzel bir sanat eserine dönüştürmüş olmaları çok anlamlı” dedi.

ŞAŞTIM: KENDİNİ İFADE ETMEYİ ÖĞRENECEK

Bilim Sanat ve Merkezi Müdürü Zafer Şaştım, “Eserlerimizde çocuklarımızın kendi kişiliklerine göre yansıtmış oldukları çalışmaları göreceğiz. Onların bilim sanat merkezinde devam ettikleri süre içinde ortaya çıkardıkları ürünleri halkımızla paylaşama imkanını bulduracağız. Böylece çocuk ürettiklerini başkaları ile paylaşma sureti ile kendini ifade etmeyi öğrenecek” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137