Elazığ Belediyesi tarafından Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hak sahipleri ile görüşmeler 29 Ocak’ta başlayacak. 2 Mart tarihine kadar devam edecek.

TOKİ yetkililerince, alanda bulunan binaların Bayındırlık ve İskan Bakanlığı verileri doğrultusunda tespit edilen değerlerine orantılı olarak hazırlanan teklifler, hak sahiplerine sunulacak.

VATANDAŞLAR: BAŞKANIMIZ ŞERİFOĞULLARI’NDAN ALLAH RAZI OLSUN

Görüşmelerin başlayacağı haberini alan vatandaş oldukça heyecanlı. Mahalle sakinleri, yıllardır bekledikleri kentsel dönüşüm çalışmasını yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek “Yıllardır heyecanla bekliyorduk. Başkanımız seçilmeden önce bize konuyu halledeceğine dair söz verdi. Seçim öncesinde verdiği sözü tuttu. Şimdi bizler yeni evlerimize kavuşacağız. Daha önceden yıllarca bize söz verilmişti ama kimse burası için bir şey yapmadı. Bizi dikkate alan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederiz. Allah ondan razı olsun” dediler.

VİDEO

DEMİRBAŞ: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş; Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın sözünde durduğunu belirterek, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.