Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sağlampınar Vali Fahribey ve Şehit İdris Doğan Caddelerinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Alan’a yoğun ilgi gösteren işletme sahipleri hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek, başarı temennisinde bulundular.

"GÖSTERİLEN İLGİ ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR"

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Oda üyelerinin sorun ve beklentilerinin yerinde tespit edilmesi noktasında üye ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Şehit İdris Doğan ve Vali Fahribey Caddelerinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Başkan Alan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sağlampınar üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

Burada bir değerlendirmede bulunan Başkan Alan, “Bugün ilimizin işletme yoğunluğu bakımından son derece canlı olan iki caddesinde bulunan işyerlerini ziyaret ettik. Burada Elazığ TSO üyesi yada Esnaf Odalarına kayıtlı üye ayrımı yapmadan zamanımız yettiğince tüm esnaflara uğrayıp çaylarını içtik. Hal ve hatırlarını sorduk, bizden beklentilerini ve eksikliklerimizin ne olduğunu sorduk. Sokakta ve İşyerlerinde gördüğümüz yoğun ilgi bizleri son derece mutlu etmekte ve çalıma şevkimizi artırmaktadır.

"ODAMIZ HİZMET KALİTESİ VE ÜYE BEKLENTİLERİNDE KALİTEYİ YÜKSELTMİŞTİR"

Gerek işletme sahipleri gerekse tüm vatandaşlarımız yapılan hizmet ve verilen mücadeleyi yakından görüyor. Bize serzenişleri ise daha sık kendilerini ziyaret etmemiz şeklinde. Haklılar bu konuda daha hassas olmak gerekiyor. Ancak, yaklaşık 7 bin üyesi olan bir kurumuz. Dolayısı ile ancak zaman buldukça bu tür faaliyetleri yapabiliyoruz. İlçeler bazında neredeyse her yeri ziyaret ederek üyelerimizle buluştuk. Merkezde ise özellikle son bir yıldan beri çok sayıda işletmemizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz elbette devam edecek. Benim yada arkadaşlarımın ulaşamadığı, unuttuğu yada ihmal ettiğimiz tüm Üyelerimizin ise hakkını helal etmelerini istiyorum. Gönlümden geçeni Yüce Allah (c.c.) biliyor. Tüm Üyelerimizin bir sıcak çayını içmek, kendileriyle dertleşmek ve helallik istemek için bu ziyaretlerimi devam ettireceğim. Odamız hizmet kalitesi ve üye beklentilerinde kaliteyi yükseltmiştir. Üyelerimizin her sorunu ve probleminin çözümünde Odamız artık aktif bir rol oynamaktadır. Ayrıca temsil noktasında Üyelerimiz artık cesurca bir duruş sergileyen yöneticiler istemektedir. Bunu gittiğimiz her yerde açıkça görmekteyiz.” dedi.

"TEŞVİK DÜZENLEMESİ İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK"

Başkan Alan değerlendirmesinde Elazığ TSO’da çıtanın temsilde olduğu kadar hizmet kalitesi ve ilin kalkınma ve gelişme süreci içinde yükseltildiğine işaret ederek, “Yaklaşık üç yıllık yoğun mücadelenin sonunda Elazığ’ın ilçe ayrımı yapılmaksızın bir bütün olarak Teşviklerde 6. Bölge desteklerinden istifade etmesi noktasında vermiş olduğumuz mücadelemiz inşallah Ocak ayı içerisinde yayınlanmasını beklediğimiz yeni düzenleme ile nihayete kavuşacaktır.

İlimiz de gerek OSB’lerde gerekse ilçelerde yada bir başka alanda yapılacak yatırımlar artık 6. Bölge teşviklerinden yararlanacaklardır. Bununla birlikte üzerinde durduğumuz bir başka husus olan mevcut yatırımcılarımızın da Teşvik Belgelerini yenileyerek kapasite artımına gitmeleri halinde desteklerden istifade etmelerinin önü açılmıştır.

"OSB KISA SÜREDE GİRİŞİMCİLERİMİZİN HİZMETİNE GEÇECEKTİR"

Odamızın ilimizde yatırımların önünün açılması noktasındaki bir başka önemli hamlesi de 2. OSB hususudur. İnşallah yeni OSB de kısa süre içerisinde girişimcilerimizin hizmetine geçecektir. Dolayısıyla ilimizin topyekun kalkınması ve gelişmesi için uzun vadeli altyapıları da oluşturmaya gayret ediyoruz.

"ONLINE HİZMET VERMEYİ YÜCE ALLAH BİZLERE NASİP ETTİ"

Üyelerimize bugün içinde bulunduğumuz çağın gereği olan on-line hizmet vermeyi de Yüce Allah (c.c.) bizlere nasip etti. Artık üyemiz mesai saatlerini kovalamadan, ilçelerden yada bulunduğu mekandan ayrılmadan internet üzerinden odamızdan her türlü belgeyi ve işlemi yapabilecek bir hizmete kavuşmuştur. Üyelerimize ve ilimize yönelik hizmet ve girişimlerimizin artarak devam edeceğini bir kez daha belirtir, bize gösterilen bu ilgi ve güvene teşekkür ederek, en derin saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.