Birçok kültürel zenginliklere sahip Elazığ’ımızın tanıtımında klarnet sesi bu ayın 23’ünde Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdumuzdan yükseldi.

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri, Elazığ'a ait yöresel yemekleri yedikten sonra kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinlikleri ile unutulmaz bir akşam yaşadı.

EREN: KÜRSÜBAŞI VE HALK OYUNLARI FAALİYETLERİMİZİ İCRA ETTİK

Gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Yurtlarımızda sanatsal ve sporsal faaliyetler içerisinde her ayın 23'ünde İlimizin kültürel zenginliğini dışardan gelen öğrencilerimize aktarma devam ediyoruz. Bu kapsamda bu ayın 23’ünde de Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdumuzda kalan öğrencilerimizle bir araya geldik.  Yöresel yemeklerin tadılmasının akabinde kürsübaşı ve halk oyunları faaliyetlerimizi icra ettik. Öğrencilerimiz gerçekten bundan çok memnun kaldılar. Öğrencilerimiz hem tatmış oldukları yöresel yemeklerle hem de halk oyunları ve kürsübaşı etkinliklerimizle tanıştıklarında onların ne kadar mutlu olduklarına şahit olduk. Buradaki amacımız öncelikle çok zengin bir kültüre sahip olan ilimizin kültürel zenginliğini dışarıdan gelen öğrencilerimize aktarmamızdır” ifadelerine yer verdi.