Güllü: 3. Lig’e yükselmek istiyoruz

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, Trabzon'da oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor ve Muş 1984 Muşspor maçlarında taraftarları destek vermeye çağırdı.

Güllü: 3. Lig’e yükselmek istiyoruz

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde bir takım TFF 3. Lig’e yükselecek.

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçlarına Trabzon’da çıkan D. Fırat Üniversitesi G.S.’da hedef 3. Lig'e yükselmek. İlk maçını bay olarak geçen bordo-beyazlılar, ikinci maçta çarşamba günü Bitlis Özgüzelderespor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Sorumlu Bülent Güllü, kritik maç hakkında açıklamalarda bulunarak, Trabzon ve çevre illerde ikamet eden Elazığlıları destek vermeye davet etti.

GÜLLÜ: TÜM HEMŞERİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ

Güçlü ve karakterli bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Teknik Sorumlu Bülent Güllü, "Çarşamba günü saat 15.00'te Yavuz Selim Stadı'nda karşılaşacağımız zorlu Bitlis maçında tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Trabzon'da ve çevre illerde yaşayan hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek üzere tribünlere bekliyoruz. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ederken bu sezon en çok gol atan ve en çok puan toplayan takım olarak play-off'lara yükseldik. Güçlü ve karakterli bir kadroya sahibiz. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi skorlarla bitirerek 3. Lig'e yükselmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk play-off maçında 1984 Muşspor, Bitlis Özgüzelderespor’u 2-1 mağlup etti. Fırat Üniversitesi, her iki takım ile de karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde 1 takım TFF 3. Lig’e yükselecek. 

Fırat Üniversitesi'nin play-off maçları programı şu şekilde:

20 Nisan Çarşamba

15.00 Bitlis Özgüzelderespor - Fırat Üniversitesi G.S.

 22 Nisan Cuma

15.00 Muş 1984 Muşspor - Fırat Üniversitesi G.S.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 2 yıl Önce

ŞİMDİDEN CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR.BÜLENT HOCAM,HEM SENİN HEMDE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİN,HEMDE EYÜP BAŞKANIN RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA VERMESİN.ALLAHA EMANET OLUN.

Gakko
Gakko - 2 yıl Önce

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu lisesi yanındaki ormanlık alanda gencecik öğrenciler günün her saatinde uyuşturucu kullanıyor. Burası tam şebekenin odağı günde en az 50 kişi gelip uyuşturucu kullanıyor. Kaç kere ihbar ettik ne gelen var ne giden. Narkotik şube niye ilgilenmiyorsun?

SIRADAKİ HABER

banner137