1996 yılında yola çıkan ve kısa zamanda Elazığ’ın en önemli yazılı basını arasındaki yerini alan Günışığı Gazetesi, 23’üncü yılını kutluyor.

23 yıldır şehrin sorunlarına değinen, gazeteciliğin getirdiği basın meslek ilkelerine riayet ederek yayınlarını sürdüren Günışığı gazetesi, okuyucuları ile birlikte yola devam etmeyi hedefliyor.

KOCA: 23 YIL BOYUNCA BUGÜNLERE ŞANLA, ŞEREFLE, ONURLA GELDİ

Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca, Elazığ gibi bir şehirde gazetecilik yapmanın zorluğunu bildiklerini belirterek, “Elazığ gibi bir şehirde, sorunları bol olan bir şehirde 23 yıl boyunca gazetecilik yapmanın zorluğun bu mesleğin içinde olanlar ve Elazığ’da bizi yakından takip edenler bilirler. 23 yıl önce Elazığ’da basın kervanına Elazığ’ın değil de Türkiye’nin marka ismi olan çok değerli hocam, Sayın İbrahim Taşel hocamın kuruculuğunu yaptığı gazetesi 23 yıl boyunca bugünlere şanla, şerefle, onurla geldi. Basın yayın yoluyla Elâzığ’a çok güzel hizmetler verdi. Yaklaşık 9 ay önce gazetenin yönetimini devir alarak hocamın bırakmış olduğu yoldan aynı huşu ve aynı ilkelerle devam etme kararı aldık” dedi.

KOCA: ŞEHRİN SORUNLARINA HİÇBİR ZAMAN BİGÂNE KALMADIK

Sorunlara hiçbir zaman ilgisiz kalmadıklarını anımsatan Nafiz Koca, “Günışığı Gazetesi şehrin çok acımasız ve derin sularında amiral gemisi olarak yol aldım. Amiral gemisi olarak yolcuğumuzu sürdüreceğiz. Şehrin sorunlarına hiçbir zaman bigâne kalmadık, bundan sonra da bigâne kalmayacağız. Şehrin sorunlarını ilkeli gazetecilik anlayışımızla gündeme getirip kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz “ifadelerine yer verdi.