Gürgözler: Yanlış Hesap Bağdat’tan Geri Döner

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler ikinci kez iptal edilen maden rezervleri ihalesi ile ilgili açıklama yaptı.

Gürgözler: Yanlış Hesap Bağdat’tan Geri Döner

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler ikinci kez iptal edilen maden rezervleri ihalesi ile ilgili açıklama yaptı.

GÜRGÖZELER: KENDİ MADEN REZERVİNİN PEŞKEŞ ÇEKİLEMEYECEĞİNİ DİLİMİZ DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIK

“Yanlış hesap Bağdat’tan döner” diyen Başkan Gürgözeler açıklamasında, “Biz biliyoruz ki, bu şehirde herkes ilimizin çıkarı için mücadele etmiştir. Son ana kadar ve ihale yapıldıktan sonra biz İYİ Parti olarak kamuoyuna yaptığımız açıklamalarda çıkar hesaplarının bu şehirde Elâzığ’ın kendi toprağının ve kendi maden rezervinin peşkeş çekilemeyeceğini dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. STK’ların ve diğer siyasi partilerin bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğinden kuşkumuz yoktur. İhaleden bir gün sonra kamuoyuna, Girişimci grubumuza, Ticaret Sanayii Odası Başkanımıza ve vekillerimize birtakım sorular sorduk. Bu soruların cevaplarını Ticaret ve Sanayii Odasından almamıza rağmen aynı hassasiyeti ve duyarlılığı ne yazık ki, Ak Partili vekillerimizden göremedik. Artık ülkemizin taşı toprağı zengin kaynaklarını hiç kimsenin babasının çiftliği gibi kullanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Hukuka ve adalete olan inancımız, güvenimiz tamdır. Yargı gereken adaletli cevabı vererek ihaleyi iptal etmiştir. Bundan sonraki sürecin yakın takipçisiyiz. Herkes bilsin ki; ülkemizin zengin kaynakları hiç kimsenin çıkarına ve keyfine kullanılamaz. Genel Başkanımızın da dediği gibi Projeye değil Ranta karşıyız.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
düşünen adam
düşünen adam - 2 yıl Önce

umarım bir sonraki ihale vatanın vatandaşın menfaatine olur ama hiç sanmam yine aynı oyunları oynayacaklar. bu milletin menfaatini düşünenler başa gelmeli. inşAllah halkımız da biraz düşünür bu saatten sonra.

Ketevite
Ketevite - 2 yıl Önce

Valla mı dede,doğrusu neymiş bari onu da aciklasaydin.Sazan gibi atladın ama,yeni bir ihalede ne değişecek,Halo.Bu şehirdeki bütün bankalardaki mevduatı toplasan muhammem bedeli elde edemezsin, farkında mısın acaba!Laf ola beri gele.Burdan size zırnık ekmek çıkmaz.Sen başkanına bayağı iyi bir performansla ,reverans yaptın,ondan bahset,Prapo!

horse whisperer
horse whisperer @Ketevite - 2 yıl Önce

bence türkçe öğrenmelisin. bu yorumunu okuduktan sonra aysun hanımın ünlü sözü geldi aklıma.

Memat
Memat - 2 yıl Önce

He he sende nemalan nolacakki

rüstem aslan
rüstem aslan - 2 yıl Önce

Tuz kokmuş siz haen ne diyorsunuz bu yapilanlardan sonra odul olarak 4 milletvekili çıkartirsiniz

SIRADAKİ HABER

banner137