CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Maden, Sivrice ilçeleri ile Gezin köyünü ziyaret etti. Ziyarette, esnafları gezip, vatandaşları tek tek selamlayan Erol, Sivrice’de ilçe seçim merkezinin açılışına katıldı. Erol, daha sonra kent merkezinde kıraathane ve kahvehaneleri dolaşarak vatandaşları dinledi. 

“ELAZIĞ TAM BİR SORUNLAR VE MAĞDURLAR KENTİ OLMUŞ”

24 Haziran Türkiye ve Elazığ’da yeni dengenin oluşması için önemli bir süreç olduğunu kaydeden Erol, “Bütün siyasi partilerin milletvekili adaylarının konuşmalarını dinleyin ve gerçekten kime inanıyorsanız ona oy verin. Çünkü ben Tunceli’de milletvekilliği yaparken sanırdım ki Türkiye’nin en sorunlu ili Tunceli. Ama Elâzığ’a geldim köyleri, ilçeleri, mahalleleri gezdim ve duyduklarıma inanamadım. Elazığ tam bir sorunlar ve mağdurlar kenti olmuş. Elazığ’da mağduriyet yaşayanlar yeniden mağduriyet yaşamamak için mağduriyetlerini korkularından kabul edilebilir hale gelmiş ”diye kaydetti.

“BİZE İHTİYACINIZ VARSA BİZ ORADA SİZİN YANINIZA OLACAĞIZ”

Siyasette önemli olanın bir yere gelmek olmadığını ifade eden Gürsel Erol, “Siyasette önemli olan bir yere gelmek, seçilmek değil, iz bırakmak. Adam gibi davranmak, fakir fukaraya sahip çıkmak, insanların umutsuz olduğu çaresiz olduğu her yerde onların yanında olmak. Biz bunun için Elazığ’a geldik. Biz hiçbir partinin siyaset yapma anlayışı, tarzı, milletvekili adayları söylemleri ile uğraşmayıp kendimizi anlatıyoruz. Bize inanıyor ve güveniyorsanız oyunuzu verin çünkü biz oyunuza layık olacağız ve sizin güveninizi asla yok etmeyeceğiz. Nerede bize ihtiyacınız varsa biz orada sizin yanınıza olacağız ”söylemlerinde bulundu