Gürtürk: Sağlık Çalışanları Ücretsiz Taşınacak

Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk, sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak Elazığ Belediyesi otobüsleri tarafından taşınacağını söyleyerek Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Gürtürk: Sağlık Çalışanları Ücretsiz Taşınacak

Sağlık çalışanlarının Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz taşınmasıyla ilgili Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Belediyesi ile görüşme sağladı.

Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk Yapılan görüşme neticesinde sağlık çalışanlarının ücretsiz taşınacağı bildirildiğini ifade etti.

GÜRTÜRK: ÜCRETSİZ OLMASI TAKDİR TOPLAMIŞTIR

Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk yapmış olduğu açıklamada, “Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri sendikası olarak her zaman ilklerin sendikası olduk ve olmaya devam edeceğiz. Covid19 Pandemi dolayısıyla Elazığ Belediyesi tarafından sağlık çalışanları için işe gidiş dönüşlerinde ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olması tarafımız, kamuoyu ve basın organları tarafından takdir toplamıştır. Konu görülen lüzum üzerine tekrar sendika bölge başkanlığımızca değerlendirilerek Ulaştırma Hizmetlerinden sorumlu Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı ile ücretsiz taşıma hakkında görüşülüp ücretsiz taşımaya devam edileceği bölge başkanımıza sözel olarak bildirilmiştir. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları nezdinde Ulaştırma Hizmetlerinden sorumlu Elazığ Belediye Başkan Yardımcısına Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ve çalışanlarına üyelerimiz ve tüm sağlık çalışanları adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder; Siz değerli basın mensuplarına ve kanal imtiyaz sahiplerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hepsi bedava
Hepsi bedava - 3 yıl Önce

Size bedava binenler listesi: 65 yaş ùstü, asker, polis, saglık çalışanı , önüne gelenin elinde olan basın kartı ile sahte gazeteciler , belediye çlışanları, şehit yakınları , gazi ve gazi yakınları , bedensel engelliler , hic engeli olmayıp herkesten sağlam olup sırf belediyede kart çıkartma yada hastanede tanıdığı olanlar refakatçi olanlar ve nedense kartta parası hiççç olmayıp sürekli şoföre acitasyon yapanlar vs. Ben anlamasım şimdi bu otobüslere kim ücretli biniyor? Elazığın denizi yok gemiden vapurdan kazanamiyor ise sadece otobùsten buu kadar bedava binen ile nasıl kazanç sağlanir. Şu saydiklarim içinde şehit ve gazi gazi yakınları hariç(onlar bedelini canı kanı ile ödemişlerdir ) herkesin ücretini ödeyecek parası maaşı var ise sizce bu helalmi?

SIRADAKİ HABER

banner137