Milletvekili Ağar, Saldırıyı Duyar Duymaz programını İptal Edip Ağın’dan Arıcak’a İntikal Etti.

Elazığ’daki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Arıcak’ın Bükardi ilçesindeki saldırı haberini alır almaz Ağın İlçesindeki seçim çalışmalarını yarıda keserek olayın olduğu bölgeye intikal etti.

Ağın’daki seçim çalışmalarını yarıda keserek  Ağın’dan Arıcak’a geçen Milletvekili Ağar,  Arıcak İlçe Komutanlığını ve Arıcak Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Ağar, Arıcak Jandarma İlçe Komtanlığı’ndaki ve yol kontrolü yapan  güvenlik güçleriyle tek tek ilgilenerek olay hakkında bilgiler aldı.

Ağar: “Vatanın her köşesi, her karış toprağı bizimdir. Bu topraklarda terörün, teröristin ve destekçisi olan hainlerin izlerini kökünden kazıyacağız. Yiğitlik sonradan olmaz anadan doğma olur!”

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar Arıcak İlçesinde yaptığı açıklamada: “Bugünkü programınız Ağın ve Keban üzerineydi.  Fakat saldırı haberini alır almaz ekibimizi toparlayıp arkadaşlarımızla beraber Arıcak İlçemize geldik. Biz neden hemen buraya geldik? Biz Elazığlıyız. Sıkıntılı günlerde birbirimize destek vermek gerek. O yüzden değerli Arıcak İlçe Başkanımıza partili arkadaşlarımıza ve de partili olmayan tüm hemşerilerimize onların yanında olduğumuzu belirtmek için acilen Arıcak’a geldik. Gelir gelmez Kaymakamlığı, Karakolumuzu ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.  Biraz da olsa onlara moral olabildiysek ne mutlu bize. Her zaman yanlarında olduğumuzu destek olduğumuzu belli etmek için buraya geldik. Bükardi beldemize de geçecektik gerekli görünen lüzum üzerine oraya geçemedik. İnşallah önümüzde günlerde de oraya geçerek hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz.

Vatanın her köşesi, her karış toprağı bizimdir. Bu topraklarda terörün, teröristin ve destekçisi olan hainlerin izlerini kökünden kazıyacağız. Yiğitlik sonradan olmaz anadan doğma olur!” ifadelerinde bulundu.