8 derslikli 4-6 yaş kuran kursu olarak hizmet verecek olan hacı fethi cami kuran kursunun temel atma töreni gerçekleştirilecek.

İl Müftüsü Selami Aydın temel atma töreni öncesi alanda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

İl Müftüsü Selami Aydın kuran kursu temel atma törenine tüm hayırseverleri davet etti.

AYDIN: BURASI BİZİM HAYALİMİZDİ, ÜMİDİMİZDİ ÇOK GİDİP GELDİM

İl Müftüsü Selami Aydın, “Çok güzel bir projemiz var Allah nasip ederse yarın temelini atacağız. Bugün incelemelerde, istişarelerde bulunuyoruz Dernek Başkanımız hocamızla kendilerine teşekkür ediyorum. Burası bizim hayalimizdi, ümidimizdi çok gidip geldim. Yarın Allah nasip ederse öğlen namazından sonra Bismillah ile temelini atacağız. Ben kardeşlerimizi davet ediyorum” dedi.

Hacı Fethi Camii Dernek Başkanı Hacı Ali Demir’de temeli atılacak kuran kursunun bir an önce tamamlanıp hizmete açılması için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi.

DEMİR: -6 YAŞ ÇOCUKLARIMIZA HİTAP EDEN 8 DERSLİK BİR KUR’AN KURSU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUK

Hacı Fethi Camii Dernek Başkanı Hacı Ali Demir, “ 4-6 yaş çocuklarımıza hitap eden 8 derslik bir Kur’an Kursu yapmayı düşünüyorduk. Rabbim nasip etti inşallah yarın temel atma törenine müftü beyin iştikakları ile başlıyoruz. İçinde çocuklarımızın eğitim göreceği materyalleri, derslikleri, konferans salonu, oyun alanları olan Kur’an kursundan bahsediyoruz. Ayrıca sosyal tesislerimizin var ayrıntılı şekilde anlatacağız zamanla. Memleketimize, Elazığ’ımıza, mahallemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, hayır sahiplerini bu hizmete davet ediyoruz” dedi.