Anahtarlarını teslim aldılar, mutlulukları gözlerinden okundu..

Tüm İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimlileri Elazığ Şubesi’nin girişimleriyle Bizmışen Mevkisinde dul, yetim ve emekliler için TOKİ tarafından yaptırılan 665 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Ev sahiplerine yetkililerle birlikte anahtarlarını teslim eden Tüm İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kayabaş, daha önce toplam 648 konutun teslimin yaptıklarını bugünde 665 konutun teslimini yaptıklarını söyledi.

KAYABAŞ: EMEKLİ VE DAR GELİRLİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN DİYORUZ

Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kayabaş, “TOKİ sendikalar evler yaptık memur-sen'e İŞKUR'a halk sene bunlara ev yaparken Sayın Milletvekilimiz Metin Bulut çok güzel çalışmaları destekler oldu onun yanında Sermin balık hanımefendileri Zülfü Demirbağ çok büyük destekleri oldu konuları bunların vasıtasıyla Elazığ'da TOKİ yapımında başlattık. Emekli ve dar gelirli ailelere konut yapılmasında başvurduk. TOKİ'ye talep ettik gelip milli evraklardan arsalar aldık tapuda tescillerini yaptıktan sonra Sayın Valimize onayını yaptırdık belediyede de onayı çıkarttık. Çıkardıktan sonra TOKİ'ye gönderdik TOKİ'de başvurumuzu onayladı. Emekli ve dar gelirli kardeşlerimize hayırlı olsun diyoruz milletvekillerimize bürokratlarımıza Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.