AK Parti’den Arıcak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hamit Temizsoy, AK Parti İlçe Başkanı Nadir Gülşen’e başvuru evrakını teslim etti.

GÜLŞEN: ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

AK Parti İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “ Aday adaylık dosyasını kendileri de bize takdim ettiler. Bu dosyayı bizlerde aldık. Biraz sonra genç kardeşlerim alındı belgesini kendilerine de verecekler. Tekrar kendisine hayırlı olsun derim. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

TEMİZSOY: BENİ ADAY ADAYI GÖSTERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Aday adayı Temizsoy, “ Sizlere daha iyi ve kaliteli yaşam sunmak adına hayatım boyunca gerek eğitimde gerek ticarette gerekse siyasette edindiğim tüm bilgi ve birikimi, tecrübe ve deneyimlerimi sizlere iyi bir şekilde hizmetkar olmak amacıyla sunmak istiyorum. Bu anlamda yapmış olduğumuz yani bütün Arıcak halkıyla yapmış olduğumuz istişare neticesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli genel seçimlerinde beni aday adayı gösterdikleri için teşekkür ederim. Bundan sonra yapılacak süreçte Arıcak ilçemizin nelere ihtiyacı olduğunu sizler kadar bende iyi biliyorum. Bu ihtiyaçların giderilmesi için elimizden gelen bütün gayret çabalarımızı sizler için harcayacağımıza emin olabilirsiniz” diye kaydetti.