Harput Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Elazığ Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat ve Beydalı Zanlı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat Elazığ İl Özel İdaresi’ne teşekkürlerini iletti.

GÜLİZAR DEMİRPOLAT: YOLLARIMIZ KUMLANIP DÜZELTİLMİŞTİR

Elazığ Harput Mahallesi Beydalı Zanlı köyü muhtarı Gülizar Demirpolat, “Harput Beydalı köyünden herkese iyi günler Elazığ İl Özel İdaremizin başlattığı yol çalışmasında yollarımız kumlanıp düzeltilmiştir. Ben İl Özel İdaremize Ali beye ve emeği geçen tüm personele ve burada sahada çalışan bütün herkese çok teşekkür ediyorum kendim ve köyüm adına Allah herkesten razı olsun” dedi.

ZÜLKÜF DEMİRPOLAT: BÜTÜN EKİP SAHADA

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat ise, “Muhtarımız köy içerisinde her tarafı güzelleştirmiş, yolları kumlatmış, greyderlerle, dozerlerle bütün ekip sahada Allah razı olsun bir kısmı da çalışmaya devam ediyor. Biz bu anlamda başta muhtarımız olmak üzere herkesin eline emeğine sağlık sahada bulunan bütün arkadaşlara Allah razı olsun diyoruz. İl Özel İdaremiz Ali beye Ali bey iyi ki varsınız sayın müdürümüz Murat bey İl Encümen başkanımıza ve kurum müdürlerimize Beydalı köyüne değer verdikleri için Allah sizlerden razı olsun. Tekrar söylüyorum Beydalı Zanlı köyünden herkese selam ve saygılar” ifadelerini kullandı.