Harput’a Ücretsiz Ulaşım

Otobüsler 20.00-24.00 saatleri arası ücretsiz hizmet verecek.

Harput’a Ücretsiz Ulaşım

Ramazan ayında geleneksel hale gelen, Harput’a ücretsiz ulaşım bu sene de hayat buldu.

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat yaptığı açıklamada, “Belediye başkanımız Mücahit Yanılmaz Harput’a geldiğinde, belediyemizin yapmış olduğu geleneksel güzel bir hizmet vardı. Saat 8’den sonra ücretsiz bir ulaşım sistemi. Harput’a insanları getirip insanlar eğlenip ibadetlerini ziyaretlerini yaptık sonra, iftarlarını açtıktan sonra ücretsiz şekilde evlerine dönmelerini Elazığ belediyesi sağlıyordu. Başkanımıza bunu rutin haline getirelim dedik. Başkanımız neden olmasın dedi” ifadelerini kullandı.

Demirpolat, “Otobüsler, Ramazan ayı boyunca saat 20.00-24.00 saatleri arası ücretsiz hizmet verecek” diyerek müjdeyi verdi.

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, vatandaşlara güzel bir haber daha verdi.

Demirpolat, “Harput’ta mezarlık alanından tutun Fethi Ahmet Baba, Dabakhane bölgelerini de, ring halinde düşünün, ücretsiz şekilde gezebilecekler. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tüm Elazığlıları Harput’a davet eden Demirpolat, havaların ısınmasıyla Harput’un daha renkleneceğini söyledi.

Demipolat, “Geçen hafta il dışından gelenler UNESCO’nun adını duyar duymaz Harput’u gezmek için geldiler. Esnaf, vatandaş, Harput, Elazığ olarak bu durumun meyvesini yemeye başladık. Unesco anlamında biraz daha çaba göstermemiz lazım. Eksiklikleri kısa zaman içinde tamamlamamız lazım” diye konuştu.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137