Hayır Kermesi, 13 Ekim Tarihine Kadar Açık Olacak

Aksaray Mahallesi’nde hizmet veren Kuran Kursu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes açıldı. Kermes, 13 Ekim tarihine kadar Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak’ta açık olacak.

Hayır Kermesi, 13 Ekim Tarihine Kadar Açık Olacak

Aksaray Mahallesi’nde hizmet veren Kuran Kursu, Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak’ta hayır kermesi açtı.

El işlerinden gıdaya, giyimden ayakkabıya her şeyin yer aldığı kermesten elde edilen gelir, kursta eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak.

 DAĞ: BİR NEBZEDE OLSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Elazığ Kurs ve Okul Talebelerin Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Üyesi Mustafa Dağ, “1960’lardan beri Elazığ Aksaray Mahallesinde hizmete devam eden Aksaray Kur’an Kursumuz bugün itibariyle Yeşildere sokakta bir kermes faaliyeti bulunmuştur. Hemşehrilerimizden hem maddi hem manevi malzemeler vererek buradaki talebelerimizin ihtiyacını gidermek için bunları satıp okuyan talebelerimize bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışacağız. Hayra vesile olan hayır yapan demektir. Bir insan olarak bizler buraya geldik. bu faaliyeti vermek için hem hanım kardeşlerimiz evlerinde el emeği göz nuru yapmış oldukları elbiseler ile ve diğer taraftan tatlılar ile burada bir faaliyete başladık” dedi.

Kermes 13 Ekim tarihine kadar açık olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137