Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bu sezon valilik tarafından işletilecek olan Hazar Baba Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin göl manzaralı tek kayak merkezi olan Hazar Baba Kayak Merkezi’nde yapılan çalışmalarla ilgili Sivrice Kaymakamı Mustafa Gül’den bilgi alan Vali Kaldırım, çalışmaların yakın takipçisi olduğu biliniyor. Hazar Baba Kayak Merkezi’nde sezon bu hafta sonu başlayacak.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, daha önceden Kanal Fırat Televizyonu’na yaptığı açıklamada da Hazar Baba Kayak Merkezi’yle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

KALDIRIM: TALİMAT VERDİM

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “fiyatları biraz daha aşağı çekerek oraya gidemeyen vatandaşlar için talimat verdim. Özellikle 15 tatilde biz üstlenerek onları oraya götürüp faaliyetlerden yararlanmalarını sağlayacağız” demişti.

KALDIRIM: BUNU İLK DEFA YAPMIŞ OLACAĞIZ

Vali Kaldırım ayrıca; “Biz bu çalışmaların üzerine daha da yeni aktiviteler koyacağız. Çünkü herkes kayak yapmayı tercih etmeyebilir ama insanlar bir şekilde aktivite yapmak istiyor. Onun için bölgede ilk kez KARRAFT yapılacak yani Karda Rafting bunu ilk defa yapmış olacağız. Arkadaşlar malzemeleri temin ediyor kara dönük çok basit aktiviteler yapılabiliyor onlara dönük çalışmalar yaparak biraz daha renklendirip gelen insanların karla buluşması sağlayacağız" ifadelerini kullanmıştı.