Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatıyla çekilen Elazığ’ın tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayınmış ve tanıtım filmi büyük beğeni toplamıştı.

Elazığ’ın tanıtım filmi, elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesinin Facebook sayfasında 323 bin kişinin üzerinde kişiye erişmiş ve binlerce paylaşım yapılmıştı.

HAZAR GÖLÜ VE HAZARBABA DAĞININ FARKI ANLATILDI

Elazığ Valiliği bu kez Hazar Gölü ve Hazarbaba Kayak Merkezi’nin tanıtım filmi çekildi. Hazarbaba Dağında yapıla bilen sporların anlatıldığı tanıtım filminde, kayak merkezinde eşsiz manzaraya karşı kayılabildiği anlatıldı. Hazar Gölü ve Hazarbaba Kayak Merkeziyle birlikte bölgenin yaz ve kış turizmine açık olduğu ve her mevsimde vatandaşların beklendiği belirtildi.

3 FARKLI DİLE ÇEVRİLDİ

Hazar Gölü’nde yapılan su sporlarına da değinilen tanıtım filminde, batık şehre su altı dalışının yapıldığı da anlatıldı. Tanıtım filminde bölgenin çevre şehirlere olan uzaklığı ve ulaşım haritası da anlatıldı.

Tanıtım filmi 3 farklı dile çevrilerek, yerli ve yabancı turistlerin dikkati bölgeye çekilecek. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleriyle hazırlanan Hazar Gölü ve Hazarbaba Dağı tanıtım filmi daha şimdiden büyük beğeni topladı.

VİDEO