Hazar Gölüne Önemli Bir Turizm Tesisi Kazandırılıyor

Uzun bir süredir atıl durumda olan eski ilbank tesisi hazar gölüne yeniden kazandırılacak. Gezin ilçesinde bulunan tesisin kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile 4 Temmuz pazartesi günü saat: 14.00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek.

Hazar Gölüne Önemli Bir Turizm Tesisi Kazandırılıyor

Madenin gazin ilçesinde bulunan eski ilbank tesisleri yatırım şartıyla yıllık kira bedeli üzerinden açık arttırma usulüyle ihale neticesinde hazar gölüne yeniden kazandırılacak.

Tesisin kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile 4 Temmuz pazartesi günü saat: 14.00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek.

"ÖNEMLİ BİR TURİZM TESİSİ KAZANDIRILACAK"

Elazığ Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Madenin gezin ilçesinde bulunan eski ilbank tesisleri 04.07.2022 tarihinde saat: 14.00’te kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile ihalesi gerçekleşecektir. Yatırım şartıyla yıllık kira bedeli üzerinden açık arttırma usulüyle ihale neticesinde hazar gölüne önemli bir turizm tesisi kazandırılacaktır. Bu kapsamda yatırım şartı olarak 92 yatak kapasiteli konaklama birimleri, yarı olimpik yüzme havuzu, sosyal tesisler, retoran binaları, bungalov evleri, su sporları merkezi, aquapark 2 yıl içerisinde tesise kazandırılacak” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 17:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137