Hazine ve Maliye Bakanlığı Elazığ’da 3 Personel Alacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bakanlığın Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere 'defterdarlık uzman yardımcılığı' alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak alımlarda Elazığ için 3 kişilik kontenjan ayrıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Elazığ’da 3 Personel Alacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 300 adet Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

Yapılacak alımlarda Elazığ için Ağın Mal Müdürlüğü, Alacakaya Mal Müdürlüğü ve Maden Mal Müdürlüğü olmak üzere 3 kişilik kontenjan ayrıldı.

YAPILACAK ALIMLARLA İLGİLİ DETAYLAR DA BELLİ OLDU

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak

ÖSYM tarafından 2019 veya 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve en az 70 puan almış olmak ve fakültelerin en az dört yıllık lisans eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ile diğer fakültelerin veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak şartı aranacak.

Başvurular 18 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 29 Ocak 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylar başvurularını Hazine ve Maliye Bakanlığının www.hmb.gov.tr internet sayfası üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137