"Hedefimiz, 20 Belediyenin Hepsini Almak"

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Belediye Başkan adaylarını 8 Aralık’ta düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtacak. Kameralar karşısına geçen İl Başkanı Semih Işıkver ve Belediye Başka Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, hem seçim çalışmalarını değerlendirdi; hem de aday tanıtım toplantısına vatandaşları davet etti.

"Hedefimiz, 20 Belediyenin Hepsini Almak"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, il başkanlığında düzenledikleri basın toplantısı ile partilerinde devam eden seçim çalışmalarını değerlendirdi.

 BİLAL ÇOBAN “ALLAH BU YÜRÜYÜŞÜ KUTLU KILSIN”

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban,aday olmasının açıklamasıyla birlikte alanda seçimin atmosferini tutmaya çalıştıklarını belirterek, “Geleceği planlayarak yürüyoruz diyerek “ Gelecek hedeflerimizi vatandaşlarımıza anlatarak seçim ile ilgili stratejilerimizi kendi aramızda konuşarak geleceğe doğru yürüyoruz. Allah bu yürüyüşü kutlu kılsın şanlı bir zafer ile bize yardım etsin. Niyetimiz halistir, şehrin durumu bellidir. Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın hem bizzat bize hem de kendi aralarında konuşmalarından hem de genel itibari ile çok mutlu olmadıklarını ve gelecek ile ilgili kaygılarının olduğunu gördük. Mutsuzluğun hat safhada olduğunu her evdeki gençlerimizin işsizlik problemi yaşadığını ekonomik krizin de tetiklediği bir Elazığ’da mevcut durum ile olması gereken noktada çok ciddi bir makas olduğunu gözlemledik. Bütün kurgumuzu bunun üzerine yapmış bulunuyoruz” diye kaydetti.

 BİLAL ÇOBAN “ŞEHRİN GELECEĞİNDE BİZİM RENGİMİZİN OLMASINI ARZU EDİYOR”

Birlik bütünlük mesajı vererek, görev sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi ve ekledi:” şehrin geleceğini bordo-beyaz yapmak istiyoruz diye aktararak “ Palu veya Keban, Harput, Karakoçan ile birlikte bu şehrin bütün dinamikleri şehrin b durumundan memnun değil. Bu bizim gelecek kaygımızı veya gelecek ile düşüncelerimizi stratejikler ile igili düşüncelerimizi tetiklemekte. Şehrin geleceğine ilişkin beklentilerin bu kadar fazla olması bizim görev ve sorumluluk sahamızı genişletip yükümüzü artırmakta. Allah’a şükürler olsun ki Milliyetçi Hareket Partisinin fikir sisteminden beslenerek bugüne kadar geldiği siyasal çizgisinde hep ülkenin bekasında yada şehrin hep zor durumunda bayrağı ele almayı bilmiş bir adım öne taşımayı her zaman kendisine şiar edinmiştir. Günde bugünüdür. Allah Elazığ’ın içinde bulunduğu bu durumdan kurtuluşunu bize nasip etsin. Allah Milliyetçi Hareket Partisine güç kuvvet versin. Şehrin geleceğinde bizim rengimizin olmasını arzu ediyor. Bu ekip ile bu kadrolar ile şehrin geleceğini Allah için borda ve beyaz yapmak istiyoruz. Bunun için çok da çalışma yapıyoruz.  Allah gücümüzü kuvvetimizi arttırsın” dedi.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver,teşkilat olarak belediye başkan adayı etrafında kenetlenerek, hedefe doğru yürüdüklerini kaydederek “ Ülkücü harekete bağlı bütün sistematik adayımızın üzerinde kümelenmiş bir şekilde. Hedefe güdülen bir şekilde. Çorak bir toprağın su ile buluşturulduğu tarih diye nitelendirdiğim tarif ettiğim ve Allah’ın izni ile şahsımın da gayretleri ile belediye binasına üç hilali asacağımız 31 Mart’a hep beraber koşar adım yürümekteyiz” dedi.

 SEMİH IŞIKVER “BİNLER İLE KALABALIKLA SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ”

8 Aralık cumartesi günü  Yakup Kılıç Spor Salonunda  aday tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini ifade eden Işıkver,vatandaşları aday tanıtım toplantılarına davet ederek “ Binler ile ifade edilen bir kalabalık ve çosku ile seçimimizin startını da vermiş olacağız. Elazığ’ın gidişatından memnun olmayan Elazığ’da son 16 yılda sadakat üzerinden bir profil belirleme çabasına giren iktidar partisinin ortaya koyduğu vizyona karşılık neleri ortaya koyacağımızı? Bizim Elazığ ile ilgili çözümlemelerimizin projelerin neler olduğunu çok yakın bir tarihte kamuoyu ile paylaşacağız. Bu süreç içerisinde karşı taraftan zillet ittifakından da bir adayın gelmesi muhtemeldir. Milliyetçi Hareket Partisi duruma göre pozisyonu masada tutmak sürati ile şuan da kendi çizgisinde kendi belirlediği yol haritasında mücadelenin içerisine girmiş bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi. 

 SEMİH IŞIKVER “ELAZIĞ MERKEZ BELEDİYESİNDE DEĞİL 20 NOKTADA İDDİALIYIZ”

Işıkver, yerel seçimlerde hedeflerinin merkez belediye ile 20 belediyenin alınması olduğunu söyleyerek “ Bugüne kadar toplumun mutsuzluğuna neden olan bütün gerekçelerin ortadan kalktığını göreceğiz. Allah’ın izni ile bizler sadece Elazığ merkez belediyesinde değil 20 noktada iddialıyız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak iddialı konuşmaların nereye varacağını 31 Mart 2019 yılında bütün kamuoyu müşahede edecek” şeklinde aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şükrü
şükrü - 5 yıl Önce

10 senedir sahdasınız.Daha şehir için projenizi görmedik.Projelerinizi açıklayın.

23
23 - 5 yıl Önce

Bu kez tamam dır gakkom

Zillet ittifakı
Zillet ittifakı - 5 yıl Önce

Zillet ittifakı adayı çok önemli bence ,güçlü aday MHP’ye yaramaz.

SIRADAKİ HABER

banner137