Elazığ’daki Martı Ölümlerine, Balık Ölümleri de Eklendi Elazığ’daki Martı Ölümlerine, Balık Ölümleri de Eklendi

Helal Finans Araştırmaları Derneği “Yedi Bölgede Yedi Veren Güller” projesini tanıtmak amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda HEFİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürdaş, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Gürdaş, ilk olarak Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ı ziyaret ederek HEFİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ile de bir araya gelen Başkan Gürdaş, istişarede bulunarak “Yedi Bölgede Yedi Veren Güller” projesinin detaylarını paylaştı.

Gürdaş, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nezir Gül’ü makamında ziyaret ederek protokol için bilgi paylaşımında bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat Süt ve Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumunu da ziyaret eden Gürdaş, BTK bürokratlarından Zümer Çetinkaya ile bir araya geldi.

HEFİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürdaş, son olarak Din Öğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Abdülhalik Baş ile görüşerek imzalanacak protokol için istişarede bulundu.