Deri kürk ve tekstil sektöründe hizmet verecek olan firmanın yeni konseptli mağazası açıldı.

Firmanın yeni mağazası İstanbul’da açıldı.

Açılış törenine eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, birçok iş adamı ve siyasetçi katıldı.

Uzun yıllardır dünyanın hemen her ülkesine ihracat yapan firma yeni konseptiyle dikkat çekti.

Firma sahibi Ahmet Naim Bilginoğlu, “Tarihi yarım adada çok önemli bir tarih kültür alanında böyle bir yatırım yaptığımız için gururluyuz. Bu yatırımlarımız devam edecek.

Abdülbaki Kent ve Ahmet Naim Bilginoğlu’nun sahibi olduğu Bilgin’s firması ülke ekonomisine büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

BİLGİNOĞLU: HEM TOPTAN DA HEM PERAKENDE DE DÖVİZ GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Açılışta konuşan Ahmet Naim Bilginoğlu, “Deri ve kürk başta olmak üzere mücevher, tekstil, çanta, seramik, halı, mozik, lamba çeşitlerinin bir arada olduğu yeni konsepti davetliler tarafından çok beğenildi. Yıllarca dünyanın çok ülkesinde büyük ihracatlar yaptık. Daha sonra gelişen konjektürler ve durumlar sebebiyle perakendeciliğe dönmeye karar verdik ama toptancılığımız da devam ediyor. Değişik sistemlerle devam ediyor. İnşallah bundan sonra da hem toptan da hem perakende de döviz getirmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

ALA: TEBRİK EDİYORUM

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala da, “Sordum kaç ülkeye ihracat yapıyorsun diye. Aşağı yukarı her ülkeye dedi. Bundan da gerçekten gurur duymamak elde değil. İhracata yönelik iş yapanlar ise gerçekten Türkiye’ye çok hızlı mesafe aldırıyorlar. Bu bakımdan tekrar tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

KENT: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMA İNANIYORUM

Orkun Alp Kent, “Büyüklerimin liderliğinde böyle bir projenin çıkmasından dolayı bende çok ciddi kıvanç duyuyorum. Bu tabi ki bayrak yarışıdır. Naim amcamın, babamın taşıdığı bayrağı ileride de ben taşıyacağım. Böyle bir bayrağa yetişmek zor olacak ama elimden geleni yapacağıma inanıyorum” ifadelerine yer verdi.