Emniyet Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret etti.

Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Emniyet Genel Müdürlüğü'nü temsilen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat Çelik, Güvenlik Daire Başkanı Cüneyt Ünal ve beraberindeki uzman heyet katıldı.

Mehmet Büyükekşi başkanlığında Genel Sekreter Kadir Kardaş, Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş ile Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem ise TFF'yi temsilen görüşmede yer aldı.

Toplantıda futbol güvenliği, özel güvenlik sistemi, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, milli maçlar ve final maçlarındaki güvenlik konularının yanı sıra 6222 sayılı kanun ve yönetmelikle ilgili birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuklarına A Milli Takım forması takdim ederken, Emniyet genel müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş ise TFF başkanı Büyükekşi’ye plaket ve hediyeler takdim etti.