Hemşehrimiz Karaman Valisi Akkoyun’dan Karaman’da Sekiz Köşe Şapka Vurgusu

Karaman ovasında son buğday hasadı düzenlenen törenle yapıldı. Hasat töreninde biçerdöverin direksiyonuna geçen Karaman Valisi hemşehrimiz başarılı bürokrat Tuncay Akkoyun Elazığ’ın sekiz köşe şapkasını takarak hasat yaptı.

Hemşehrimiz Karaman Valisi Akkoyun’dan Karaman’da Sekiz Köşe Şapka Vurgusu

Elazığlı hemşehrimiz başarılı çalışmalara imza atan, gittiği her yerde adınan söz ettiren bürokrat Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Ovasında düzenlenen buğday hasadı törenine katıldı.

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Elazığlı hemşehrimiz Vali Tuncay Akkoyun ile Karaman Milletvekili Oğuzhan Eser’e sekiz köşe kasket hediye etti.

Başarılı bürokrat Vali Akkoyun, Elazığ’ın sekiz köşe şapkasını takarak buğday hasadına katıldı.

AKKOYUN: ÇİFTÇİLERİMİZİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLER TİCARET YAPABİLME İMKANI SUNUYOR

Hasat programında konuşan Vali Tuncay Akkoyun, “Hasat gününde çiftçilerimizin yanında olarak hasat sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu sene gerçekleşen yoğun yağışlar çiftçilerimize çok şükür iyi imkanlar sağladı. Tarım müdürümüzden de aldığımız bilgi, özellikle buğday hasadındaki verimliliğin gayet iyi olduğuna işaret ediyor. Hepinize bereketli, bol kazançlı hasatlar diliyorum. Çiftçilerimizin modern tarım aletlerini kullanması, zamandan ve işgücünden büyük ölçüde tasarruf sağlarken aynı zamanda mahsul verimliliğini de artırmaktadır. Ülkemizin gelişmesi ile kalkınmasında çiftçilerimizin katkısı ve emeği büyüktür. Çiftçilerimizin ürettiği ürünler ticaret yapabilme imkanı sunarak ülkemizin ekonomisine ve kalkınmasına büyük katkı vermektedir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137