Hemşehrimiz Mehmet Gül’e Yeniden Refah Partisi’nde Önemli Görev

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine hemşehrimiz iş adamı Mehmet Gül atandı.

Hemşehrimiz Mehmet Gül’e Yeniden Refah Partisi’nde Önemli Görev

Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi'ni kurarak siyaset arenasına atılan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan teşkilat kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda 2 hafta önce Elazığ İl Başkanını açıklayan Genel Başkan Fatih Erbakan bu hafta da partinin genel merkez kadrosunun stratejik önemdeki görevine bir Elazığlı iş adamını atadığını duyurdu. Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine ofis mobilya sektöründe ticaret hayatını sürdüren partinin kurucuları arasında da yer alan Elazığlı iş adamı Mehmet Gül'ü atadığını açıkladı.

MEHMET GÜL KİMDİR?

Bingöl, Muş, Bitlis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari gibi önemli 7 ilin sorumluluğunun verildiği iş adamı; 1971 Elazığ doğumlu, Evli 2 çocuk babası Mehmet Gül yaptığı ilk açıklamada verilen göreve layık olmaya çalışacağını söyledi.

ERBAKAN HOCAMIZ DA ELAZIĞ'A ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİRDİ

İş adamı Mehmet Gül Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da Elazığ'a çok büyük önem verdiğini ifade ederek şehrimizin efsane 54. Refah-Yol Hükümetinde 3 önemli bakanlık aldığını hatırlattı.

GÜL: BÜYÜK ÖNEM ATFEDİYOR

Erbakan'ın kurduğu 54. Hükümet'ten sonra Elazığ'a bir daha bakan verilmediğinin altını çizen Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Genel Başkanları Fatih Erbakan'ın da Elazığ'ı çok sevdiğini ve büyük önem atfeddiğini belirtti. Kendisine tevdi edilen görevden ötürü teşekkür”   ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137