Hemşehrimiz Uz. Dr. Mustafa Namlı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesi Başhekimiyken İstanbul Bayrampaşa devlet hastanesine başhekim olarak atandı.

Hemşehrimiz Namlı sırasıyla İstanbul İl Sağlık müdürlüğü sağlık hizmetleri başkanlığı, İstanbul İl Sağlık müdür vekilliği gibi görevlerde bulundu.

Yaptığı görevlerde başarılar sağlayan Elazığlı Uzman Doktor Mustafa Namlı İstanbul Kamu hastaneleri 6. Bölge başkanlığına atandı.

MUSTAFA NAMLI KİMDİR?

Evli üç çocuk babası Doktor Mustafa Namlı, ilk, orta, lise öğrenimlerini Elazığ’da tamamladıktan sonra 1984 yılında Üniversite hayatına İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde başladı. 1990 yılından günümüze kadar çeşitli önemli görevlerde bulundu. Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği ve Hastane Yöneticiliği görevlerini yürüttüğü dönemlerde Ülkemizde 2002 yılında başlayan Sağlıkta Dönüşüm programı doğrultusunda; Yataklı Servislerdeki koğuş uygulamasından vazgeçilerek hasta odalarına geçildi.  Tam otomasyon sistemine geçilmesi, modern ve konforlu servisler, bekleme alanları, yenilenmiş Poliklinik binası, tescilli merkez laboratuvar, tescilli Acil birimlerini kazandırdığı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde Hizmet içi eğitimler yoğunlaştırılarak dönüşüm politikasına uyumlu yapılan çalışmalar takdir toplamıştı.