Geçtiğimiz haftalarda güney çevre yolu üzerinde ulaşıma kapatılan Hicret Mahallesi kavşağı ulaşıma kapatılmıştı.

Kavşağın ulaşıma kapatılmasının ardından mahalle sakinleri ve muhtarlar yetkililere seslenmişti.

Vatandaşların serzenişinin ardından kavşağın ulaşıma açılacağını belirten Tepe Köy Muhtarı Orhan Yıldız, yetkililere teşekkür etti.

YILDIZ: BU KONUYA DUYARLI OLDUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Muhtar Yıldız, “20 gün önce hicret mahallesi kavşağımız ve güney çevre yolundaki kavşağımız kapatılmıştı. Bu kapatılma esnasında 25 köyümüz ve 2 mahallemiz mağdur olmuştu. Bizde bu nedenle toplanıp kavşağımızı açmak için bir basın açıklaması yaptık. Bu açıklama sırasında yanlış anlaşılmalara sebep verici konuşmalar oldu. Bu konuşmalar kızgınlık esnasında olmuştur. Sayın belediye başkanımız ve diğer daire amirlerimiz ile ilgili bir sıkıntımız ve sorunumuz yoktur. Sayın valimiz başta olmak üzere yardımcıları ve daire müdürlerimiz ve belediye başkanımız sorunumuz yoktur. Bu konuya duyarlı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Yolumuzu açacaklar. Belediye başkanımız ve karayolları müdürümüz bu konuda çok yardımcı oldular” dedi.

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan da seslerine kulak veren Vali Doktor Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve yetkililere teşekkür etti.

GÜLBASAN: BİZ HALKIN HİZMETKARIYIZ

Muhtar Gülbasan, “Burada emeği geçen sayın valimiz, belediye başkanımız, karayolları müdürümüz, trafik şube müdürümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz mahallelere seçildiğimiz zaman biz halka hizmet etmek için varız. Biz halkın hizmetkarıyız. Biz bir kabadayı değiliz. Bunu buradan bütün Elazığ bilsin. Biz insanlara hizmetkarız” dedi.

Gülbasan, yolun bayram öncesi ulaşıma açılmasını talep ederek, mahallelerindeki okul ihtiyacının da giderilmesini istedi.