Hizmet İş Sendikası ile Elazığ Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

CAVLI: CENAB-I ALLAH’TAN NİYAZ EDİYORUM

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı, “Yapmış olduğumuz bi iyileşmeden dolayı elde ettiğimiz zamların işçi arkadaşlarımızın çocukları ile, aileleri ile huzur ve sağlık içinde yemelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

TANRIVERDİ: MİLLETİNİZİN GÖNLÜNÜ ÇOKTAN ALMIŞSINIZDIR

Hizmet İŞ Onursal Başkanı ve AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise, “Burada arkadaşlarımın bakışından, kürsüde temsilen konuşma yapan kardeşlerimin sözlerinden ve heyecan dolu alkışlarınızdan anlıyorum ki gönlünüz kazanılmış. İşte gönül belediyeciliğinin adı budur. Gönül belediyeciliği elbette öncelikle mesai harcayan, mesai arkadaşlarının gönlünü kazanabilmektir, alabilmektir. Eğer çalışanlarımızın gönlünü aldıysanız, halkın gönlünü, milletinizin gönlünü çoktan almışsınızdır” şeklinde konuştu.

ARSLAN: YAPTIĞIMIZ EN İYİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİNDEN BİR TANESİDİR

Hizmet İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan da, “Toplu iş sözleşmemizin özellikle kadrolu arkadaşlarımız için getirilen düzenlemeler bu sene içinde Türkiye’de yaptığımız en iyi toplu iş sözleşmelerinden bir tanesidir. Taban yevmeleri 113’den başlayıp 120’ye, 130’a kadar olan arkadaşlarımızın taban yevmiyelerinin 160 TL’ye çekilerek daha sonrada birinci yıl 8, ikinci yıl 9 lira TL ilave edilmiş olması ücretlerimizde %25’in üzerinde bir net artışını sağlamış oluyoruz” dedi.

YANILMAZ: ŞEHRE YATIRIMLAR GELMEYE BAŞLADI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “2014 yılında Elazığ Türkiye’deki 81 il içinde yaşanabilir şehirler arasında 49. Sıradaydı. Sizlerle birlikte yaptığımız bu çalışmalar, bu gayretli yatırımlar neticesinde 2018 yılında Elazığ 81 il içinde 30 ili geride bırakarak 8. Sıraya yükselmiş oldu. Bu neyi getiriyor? Bir şehre yatırım gelmesi için o şehrin yaşanabilir ve yatırım yapılabilir il olma özelliği önemlidir buna göre de şehre yatırımlar gelmeye başladı” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı.

HABER: SITKI TAŞEL