HSK Yaz Kararnamesi Açıklandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirildi.

HSK Yaz Kararnamesi Açıklandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, merakla beklenen 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesini tamamladı.

Halil Koç başkanlığında toplanan HSK 1. Dairesince son şekli verilen kararname ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu yaz kararnamesinde Elazığ Hakimliğine; Hatice Kurt, Fatma Öztürk Kavut, Ayşegül Gür, Ebru Demir Velioğlu, Selçuk Özköse, Ahmet Yeşil, Mustafa Pilgir, Nesibe Uluçay atandı.

Elazığ Cumhuriyet Savcılığına, Muharrem Şahintaş, Şerife Pamuk Çetin, Onur Fırat Arslan, Uğur Ilığ, Burak Dağlı, Muhammet Boçoğlu, Niyazi Gülünay, Hüseyin Işık, Tuncay Karcıoğlu Elazığ Cumhuriyet Savcılığına atanırken Palu İlçesi Cumhuriyet savcılığına Enes Yasin Kardaş atandı.

Elazığ Cumhuriyet Savcısı olarak görevini yürüten Basri Sarıca Gürün Cumhuriyet Savcılığına, Samet Deniz ise Sivas Hâkimliğine atandı.

Elazığ Hakimi olarak görevini yürüten Dilek Ayhan Develi Hâkimliğine, Seçil Karaçizmeli ise Seydişehir Hâkimliğine atandı.

Sonuçlar; HSK internet sitesinden öğrenilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2022, 22:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137