HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları “Hür Gençlik Buluşması” Etkinliği Düzenledi

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığının Elazığ Merkez`de düzenledikleri ‘Hür Gençlik Buluşması’ etkinliği ile Elazığlı gençler doyasıya eğlendi.

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları “Hür Gençlik Buluşması” Etkinliği Düzenledi

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı Elazığ Fethi Sekin Mesire alanında Elazığlı gençlerle birlikle saat 12.00`de  ‘Hür Gençlik Buluşması’  adıyla bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Zekeriyye Gezer gençlere 'Gençliğin Önemi' üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Halayların çekildiği, halat çekme, yumurta, çuval ve parkur yarışmalarının düzenlendiği etkinlikte Elazığlı gençler doyasıya eğlendi.

AYDEMİR: GENÇLERİMİZİN ÜZERİNE TİTRİYORUZ

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aydemir, “Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi " Gençliği selamette olmayan bir toplumun geleceği karanlıktır." Hüda Par olarak misyonumuz, yarınların bugünden daha iyi, daha adil, daha aydınlık ve daha yaşanılabilir olmasıdır. Misyonumuz gençlerimizin milli ve manevî değerlerini bilen, memleketi için daha faydalı bireyler yetiştiren bir gençlik olmasıdır. Bizler de Hür Gençlik olarak yarınlarımız olan gençlerimizin üzerine titriyor, gençlerimizin sorun ve sıkıntılarını dinliyor elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Son zamanlarda ülkemizin dört bir yanında festival adı altında düzenlenen, gençlerimizi kendi toplumuna yabancılaştıran ve gençlerin maneviyatını zedeleyen çeşitli ahlak dışı konserlere bir alternatif oluşturmak için gençlerimizi manevî ve toplumsal değerlerinden koparmayacak şekilde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Biz Hür Gençliğiz, gençlerimizin yanındayız ve biz birlikte güzeliz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137