HÜDA Par Elazığ Gençlik Kolları, üyeleri ile birlikte Malatya’da depremzede çocuklara psikososyal destek amaçlı etkinlikler düzenleyerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Elazığ’da Huzurlu Sokaklar Narkotik Uygulaması Elazığ’da Huzurlu Sokaklar Narkotik Uygulaması

Yapılan etkinliklerle alakalı açıklama yapan HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aydemir amaçlarının, deprem bölgesinde, depremden olumsuz etkilenen çocukların yaşadığı acıları bir nebze de olsa hafifletmek ve moral ve motivasyonlarını artırmak olduğunu belirtti.

Aydemir açıklamasında “Yaşadığımız büyük deprem felaketinin üzerinden bir ayı aşkın süre geçti ancak hala sarılmayı bekleyen birçok yaramız var. Yaklaşan seçimlere rağmen gündemimizde deprem var ve biz yaralarımız sarılana kadar çalışmaya, umut olmaya devam edeceğiz. HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları olarak üyelerimizle beraber depremzede çocuklara psikososyal destek amaçlı çeşitli etkinlikler düzenleyerek onlara çeşitli hediyeler verdik. İki gün boyunca Malatya’nın farklı yerlerinde çocuklarla çeşitli oyunlar oynadık, birlikte yedik, birlikte içtik ve birlikte güldük. İnanın, çocukların yüzündeki bir tebessüm dahi buna değdi” ifadelerine yer verdi.