İki dönem Palu ilçesinden AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyeliği görevi yapan ve yeni dönemde aday olmayan Hüseyin Saylan, il genel meclisi toplantısında yaptığı konuşma ile veda etti.

SAYLAN: BU SALONA 5 YILDA 300 KEZ GELDİK GİTTİK

Bugüne kadar Elazığ için birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Hüseyin Saylan, “Bizler her zaman vatanımızın, devletimizin, milletimizin emrinde olup, ilimizin en ücra alanında en ücra köşeye hizmet götürmekle mükellef olduk. 5 yıl süre içinde her ayın ilk beş günü bu çatı altında toplanmış olduk. 300 kez geldik. Burada toplanıp 5 yılda 300 kez bu salona geldik, gittik, her gelişimizde gidişimizde kararlar aldık. İlimizin en ücra alanıyla ilgili kararlar aldık. Bu aldığımız kararlarla ilimiz için, milletimiz için çok güzel hizmetler yaptık” dedi.

SAYLAN: BU HİZMET İNSANLARIMIZA YAPILMAKTADIR

İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Saylan, “Bu 5 yıllık süreç içerisinde birlikte çalıştığımız saygıdeğer valililerimiz, birlikte çalıştığımız ilçe kaymakamlarımız,  birlikte çalıştığımız il özel idare sekreterinden çaycısına kadar birlikte çalıştığımız milletvekillerimizin hepsine müteşekkirim. Hepsini bir parke taşında emeği, desteği vardır. Sonuçta bu hizmet insanlarımıza yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

SAYLAN: BİR İNSAN OLARAK SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM

Saylan, “Hepinizi kalpten seviyorum. Eğer bu görev süremizde ben zatı hallerinizin kalbini kırmışsam, üzmüşsem, bir insan olarak sizden özür diliyorum. Bende bir hakkınız varsa ben helal ediyorum. Sizin bende hakkınız varsa sizden helallik istiyorum” diye kaydetti.