İbrahim Taşel, Tecrübelerini Paylaştı

Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu “Kariyer Günleri” düzenledi. Kariyer Günlerine Final Eğitim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel katıldı.

İbrahim Taşel, Tecrübelerini Paylaştı

Üniversite öğrencilerinin geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak amacıyla Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından kariyer günleri düzenlendi.

Kariyer günlerine konuşmacı olarak Final Eğitim kurulumları Başkanı İbrahim Taşel katıldı.

KARNAS: TOPLULUK OLARAK BİZ BİR AİLEYİZ

Öğrenci Topluluğu Başkan Yardımcısı Tuğrul Ekrem Karnas, “Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu olarak 4 yılda 11 konferans, 3 teknik gezi, 4 köy okulu projemiz ve 4 kahvaltı organizasyonu düzenledik. Son 2 yılda üniversitenin en aktif rol oynayan kulüplerinden biriyiz. Topluluk olarak biz bir aileyiz ve bu yüzden daha başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

ÇELİK: EN AKTİF KULÜPLERDEN BİRİNCİSİ

Öğrenci Topluluğunun Danışman Hocası Doç. Dr. Nevin Çelik, “Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu, bu yıl içerisinde Sağlık, Spor, Kültür Daire Başkanlığına bağlı olan kulüpler içerisinde en aktif kulüplerden birincisi. Kariyer günleri kapsamında bu ikinci gün programımız” diye kaydetti.

TAŞEL: BİR PİŞMANLIK HİSSETMEDİM

Tecrübelerini ve hayata dair birikimlerini üniversite öğrencileriyle paylaşan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “Sınav sonuçları açıklandı. Çok yüksek bir puan almışım. Bunun da en önemli nedeni, okulda okullar çok kaliteliydi. Okulda öğrendiklerimiz ve genel yetenek sınavını çok iyi yapmıştım. Çok yüksek bir puan geldi. Buradaki puanla çok farklıydı. Benle benden sonra gelen öğrenci arasında 130 puan fark vardı. Biraz içim kaçık girdim makine mühendisliğine. Burayı çok sevmiyordum. Fakat makine mühendisliğinin birinci sınıfına gittiğimizde dersleri ve içeriği gördüğümde biraz daha Elazığ’da yetişmiş, Elazığ’ın genel yapısına uygun, milliyetçi, muhafazakâr, milletini seven bir insan olarak düşünce yapımız bu. Baktım, bu bölüm gerçekten hem bir ülke için hem dünya için çok önemli bir bölüm. Bilmeden girdim bu bölüme. Ama girip tanıyınca, hocalarımızla karşılaşınca gerçekten bir pişmanlık hissetmedim ondan sonraki süreç içerisinde. O dönemde en büyük sorunumuz” ifdelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erkan
Erkan - 5 yıl Önce

Sayın Taşel Elazığ'ın yetiştirdiği önemli değerlerden. Fakat Sayın Taşel'in Elazığ'a borcu var. Elazığ'a istihdam yaratacak projeler bekliyoruz. Elazığda bir özel üniversite açabilir. Yine başka yatırımlar yapabilir. Elazığ'dan çıkan bir değerin sadece özel okullar veya dersane mantığı ile Elazığ'a bakması yetersiz. Elazığ'a yatırım...

SIRADAKİ HABER

banner137