İçiniz Rahat Olsun Diye Kahramanlar Her Yerde

Kovancılar’ın Çakırkaç köyündeki Beşiktaş İlk ve Ortaokulunda “iyi dersler şoför amca” projesi kapsamında ailelere ve öğrencilere yönelik trafik etkinliği yapıldı.

İçiniz Rahat Olsun Diye Kahramanlar Her Yerde

Kovancılar ilçesi Çakırkaş Köyü’ndeki Beşiktaş Orta ve İlkokulunda “İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında ailelere trafik semineri ve etkinliği yapıldı.

Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Şoförler Esnaf Odası tarafından gerçekleştirilen seminerde; Kovancılar İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Turgay Cihan velilere trafik konusunda bilgilendirme yaptı.

“YETER Kİ ÇOCUĞUMUZU SAĞ SALİM EĞİTİMİNE GETİR”

Turgay Cihan, “Canı, malı, ırzı her şeyi namusu şoföre ait. Biz basa basa bunun üzerinde durduk. Şoförün canını nasıl koruyacağını, ona nasıl hitap edeceğini, ona nasıl davranacağını bunların hepsini biz şoförlere anlattık. Ve şunu da söyledim; okula geç kalabilirsin. Ama ne olursa olsun çocuğun riske atacak hiçbir davranışta bulunamazsın. Geç kalıyorsan kal okul müdürü seni bilir, yapını bilir. Bugün geç kaldın, yarın geç kaldın, üçüncü gün su istimal ettiğini bilir. Ama bir defa geç kaldın, nerede geç kaldın ‘karda, kışta, kar yağmıştır, buz olmuştur, zincir takmışsındır’ emniyetli şekilde bu çocuğu okula ulaştırabilmen için geç kalmışsındır. Zaten biz okul müdürlerimize seminerde verdik. Bunlara problemimiz yok. Yeter ki çocuğumuzu sağ salim eğitimine getir” dedi.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelindi ve hediyeler verildi.  Ardından da servisler de denetimler yapıldı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137