Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Emrah Akdağlı, 15 Temmuz hain darbe girişimini ağır cümlelerle kınadı.

“15 TEMMUZ ÇANAKKALE RUHUNUN ORTAYA KOYULDUĞU GÜN OLDU”

Akdağlı yaptığı açıklamada, 15 Temmuz 2016 tarihinin Türkiye’yi kara bir gün olarak tarihe geçirmek isteyenlerin bertaraf olduğu bir gün olduğunu söyleyerek, “15 Temmuz 2016 vatan, iman aşkıyla yanan asil Türk milletinin, direniş gecesi oldu. 15 Temmuz bir milletin uyanışı oldu. 15 Temmuz Çanakkale ruhunun ortaya koyulduğu gün oldu. 15 Temmuz düşmana korku, dosta güven verildiği gün oldu. 15 Temmuz bir tarih, bir destan, bir kahramanlık günü oldu. 15 Temmuz milli birlik, beraberliğin ve kardeşliğin ortaya koyulduğu gün oldu. Ülkemizde çeşitli tarihlerde ve zaman zaman darbe ve darbe girişiminde bulunuldu ama 15 Temmuz’da millet dur dedi. Artık siz darbe yapamayacak bu ülkeye zarar veremeyeceksiniz dedi. Ve tüm vatan hainlerine ders verildi” dedi.

“Var mı böyle bir yağma?”

Akdağlı yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği günlerde dış mihrapların oyunları ve terör olaylarının arttığı günleri bir fırsat bilen fetö terör örgütü darbe yapmaya yeltenmiş önce Allah’ın sonra bu asil milletin dur demesiyle ülkemiz büyük bir felaketten kurtuldu. Yüce rabbim bu vatan hainlerine fırsat vermesin. Sen bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin, devletin masasını kalemini ve imkanlarını kullanacaksın ve devlete baş kaldıracaksın. Var mı böyle bir yağma? 15 Temmuz vatanımıza göz dikenlere ders olsun. Türk milleti vatanından, bayrağından, ezanından vazgeçmez. Ülkesi için canını seve seve verir.

Biz Büyük Birlik Partisi olarak yıllardır dile getirdiğimiz ve hazırlamış olduğumuz raporlar yapmış olduğumuz halk oylamaları sonuçları hükümet yetkililerine daha önce vermiştik. Ve yine tekrarlıyoruz vatan hainlerine ve çocuk istismarcılarına mutlaka idamın gelmesini istiyoruz. Tüm aziz şehitlerime yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık huzur ve mutluklar diliyor. Ülkemiz de böyle acılar bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”