İHH “Dünya Yetimler Günü” Dolayısıyla İftar Yemeği Düzenledi

“Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi, Elazığ Belediyesinin ev sahipliğinde iftar programı düzenledi.

İHH “Dünya Yetimler Günü” Dolayısıyla İftar Yemeği Düzenledi

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftarlara bu yıl da devam ediyor.

Elazığ Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, STK temsilcileri ve yetim aileler katıldı.

YAMAN: GURUR DUYMAKTAYIZ

İftar programında bir değerlendirme yapan İHH yetim birimi sorumlusu Besime Yaman, “İki yıldır hasret kaldığımız bu toplu iftarlarımıza kavuşmanın güzelliğini yaşıyoruz. İHH ekibi olarak buna öncülük etmekten gurur duymaktayız. Bu yıl Türkiye’nin 63 ilinde aynı saatte iftar yapılmaktadır. Ailelerimiz ile birlikte iftar sofralarına oturmuş bulunmaktayız buna vesile olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programın ardından çocuklar sahnede bir birinden güzel ilahileri seslendirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Bu yemeği çocuklar içinmi yaptınız yoksa kendiniz için mi masalara baksanıza hep yetişkinler ama doğru onlarda yetim öksüz garip neleri var elazıgin yarısını almışlar diğer yarıısı duruyor İHH denilen fiyasko vakıf kendi karnını doyurmak tan başka su kardeşi yaptıgı ne var

Vatandaşın biri
Vatandaşın biri @Elazığ23 - 2 yıl Önce

Bravo çok doğru tespit topu topu 20 tane yetim çocuk var 50 tane akbaba dolmuşlar masalara semiriyorlar eğer bişey yapacaksanız dağılın masalarada bilelim samimimisiniz acaba

Ramazan
Ramazan - 2 yıl Önce

O koca herifler koca kadınlar yetimmi?? Ben 10 tane çocuk ancak gördüm..

Elazığlı
Elazığlı - 2 yıl Önce

Fotoğrafta çocuktan çok yetişkin var. Yetimlere mi yemek veriyorsunuz kendinize mi? Kimi kandırıyorsunuz?

SIRADAKİ HABER

banner137